Dodik: Ako Kosovo uđe u UN, i RS traži stolicu

Tanjug

BEOGRAD - Ukoliko dođe do uključivanja Kosova u UN i druge međunarodne institucije, taj isti put zatražiće i Banjaluka, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Tito tito

U komentarima mozete pisati sta god. Temelji su postavljeni. Na ulazu vam pise "dobro dosli u Republiku Srpsku". Bilo, bice i ostace, ali samo jos blize nezavisnosti.

Odgovor
grof0011

Temelji za šta???
Na ulazu u selo Pištaline,kraj Bosanske Krupe,piše
Dobro došli u Pištaline....
Gledaš na pogrešnu stranu.
Pogledaj šta ti piše u ličnoj karti,na registracijskim tablicama,
pasošu,šta vidiš kad i ako prelaziš u drugu državu i sl...
Niko ti ne brani da sanjaš,ali ne ispadaj glup javno u postovima!

Vlah koljač

Trazi stolicu.
I zakucat cemo te ekserima za tu stolicu.

John doe

duduk, ti samo mozes laprdati o takvim stvarima nepismenim biracima po zborovima..pod broj 1 ni pod razno nemozes porediti Kosovo i bosanskohercegovacki entitet republika srpska a evo zasto..Kosovo je dobilo samostalnost zbog omalovazavanja i tlachenja jedne nacije(u ovom slucaju albanaca) od strane beogradskog rezima..da ne nabrajam sta i kako,a i uvijek su imali autonomiju sto je mnogo vece od statusa entiteta a republika srpska je samo entitet u medjunarodno priznatoj drzavi Bosni i Hercegovini..i taj entitet sto ste dobili,dobili ste zahvaljujuci desavanjima u hrvatskoj..poslije blijeska i oluje i traktorijade hratskih pravoslavaca ..svjetske sile nisu smjele dozvoliti i traktorijadu bosanskih pravoslavaca a znas i sam da je i banjalucki pravoslavni zivalj bio spreman sa autima,traktorima i kamionima da krene put Srbije..
a znas i sam da je manji entitet u BiH nastao etnickim ciscenjem i genocidom a takvu genocidnu tvorevino niko nece priznati..pokusali su Bosnu gaziti i vece baje od tebe pa nije islo..tih baja nigdje a Bosna i sad stoji ponosna i kvrgava i PRKOSI
prouci malo historiju dodice,pogledaj da je ta prkosna Bosna bila i mnogo prije i Srbije i Hrvatske..bila je i bice je jer Bosnu vole svi Bosanci..ne izjasnjavaju se svi bosanski pravoslavci kao srbi ili svi bosanski katolici kao hrvati...BiH je uvijek bila multietnicka i voljena :)

Bosanski

92 je Karadziću odgovaralo da krene rat da bi prikrio kriminalnu aferu tako da se ne treba čuditi ako Dodik učini isto

BojanBL

Pa djeee referendum?
Sta kaze Biserka "Ako nece da pricaju sa nama necemo ni mi sa njima".
Pa vi ste meni carevi.

Blackson

Pa gospon DoDick možeš tražiti stolica za ludnica i to je sve. Gospon je toliki kreten da su čak i cirkusi odustali od tebe

grof0011

Evo,baš sad čitam,ako rs zatraži stolicu u UN isto će
napraviti Sandžak,Vojvodina,Preševska dolina pa čak i
Mjesna Zajednica Donji Čekrčići....ccc

CitalacSaZapada

Imas u Ikea jeftinih stolica, pa kupi sebi!