Dodik: Ako Tegeltija ne bude imenovan, sjednica će biti farsa

Srna

STRIČIĆI - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da predstojeća sjednica Predsjedništva BiH, ako ne bude završeno imenovanje Zorana Tegeltije za kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH, više neće biti saga, nego farsa.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

muratovicamir522

SAMO SDS + PDP !

muratovicamir522

Svi honi znaju sve a zasto bi bio netko iz SNSDa kad moze iz SDSa ili PDPa i tako ce bit !

milankutic

Sve dok Dodik zakazuje izvanredne sjednice i ima kontakte sa Predsjedništvom, međunarodnoj zajednici odgovara. Treba prestati sa tom praksom i vidjeti što će Valentin poduzeti glede formiranja vlast na nivou države po rezultatima poslednjih izbora. Ako ništa, onda postoji izvještaj Vijeći sigurnosti o stanju u BiH.

Srecko Sojic

Nisi Mile valjda toliko glup da neznas da nece biti imenovan. Kako ce biti imenovan kada su vam pozicije dijametralno suprotne. Farsa je da uopste zakazujete sjednice od kojih nema zelite da napravite nesto pozitivno ostanite kod kuce. Tako cete napraviti najmanje stete.

Starcevica

Dodik odlično kao i svi mi znamo da niko neće biti imenovan i da će sjednica biti farsa jer bih ide u totalus raspadus.

milankutic

Sve i da pristanete na ANP, od imenovanja Tegeltije za predsjedavajućeg ministara neće biti ništa. Oni bi nametnuli nešto drugo što je ne prihvatljivo za RS. Pa ti onda odi u Sarajevo? Čemu?

Odgovor
Starcevica

Nebitan je Tegeltija istina a nebitni su i oni u sa ne moraju ništa ni da rade jer tako prije ide razlaz dok oni misle suprotno da tako dolazi unitarizacija ali tako biti neće .

milankutic

Ne moraš nikuda ići kad od imenovanja Tegeltije za premijera neće biti ništa. Zaboravi. Ne gubi vrijeme. Bakir hoće da te provocira i da ti dokaže da će biti u BiH onako kako on hoće, a ne kako piše u Ustavu. Vidiš da ni izbori u BiH ne znače ništa. Međunarodna zajednica je isto tako protiv svih odluka u RS, i tako će se nastaviti urušavanje Republike Srpske sve do njenog potpunog nestanka. To mi vidima iz vana možda bolje, nego vi koji ste na te provokacije naučili.

Odgovor
Starcevica

Zna se to sve niko nije lud pa ni Dodik ali poštuje zakonske procedure . Srušiti RS neka probaju imaće posla sa Rusima . Mi mirno spavamo .

Odgovor
milankutic

Rusi se neće baš puno zamarati sa RS i Kosovom. Kad EU prizna reintegraciju Krima sa Rusijom, Putin odmah priznaje BiH i Kosovo kao nezavisne države

Odgovor
esadcamdzic9

Starcevica vjeruj ti Rusama,ko će pomoć genocidnom entitetu ja ću ti reći što nisu pomogli . kad je vas NATO če BIH je nezavisla država tako će i bit.

Odgovor
muratovicamir522

Rusija je priznala BiH a ostalo ja ne bih rekao da je tocno

Odgovor
muratovicamir522

esadcamdzic9 jest vala dok nije doso nato nisu oni ni dobili po glavi

Odgovor
muratovicamir522

esadcamdzic9 Nazalost jesmo nezavisni ali nam je sve tudje nejmas ni ti pojma

Odgovor
muratovicamir522

milankutic Ti nekad odes skroz u pogresam smjer pa prolupas do daske ne bih ja to rekao sto ti zamisljas nit im vjerujem ma haj ba ti si sad pijan