Dodik: Ako žele radikalizaciju, neka Šmit donosi odluke

N.N.

U Briselu su održani odvojeni sastanci lidera SNSD-a Milorada Dodika, HDZ-a BiH Dragana Čovića i SDA Bakira Izetbegovića sa evropskim komesarom za proširenje Oliverom Varheljijem.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Austrijski Parlament jednoglasno je usvojio Rezoluciji o genocidu u Srebrenici. Na taj način parlament Austrije odao je počast Bošnjacima Srebrenice koji su ubijeni 11. jula 1995.

Incijator Rezolucije bio je Savez bh. udruženja u ovoj zemlji pod nazivom "Consilium Bosniacum". Inače, Rezolucija o genocidu u Srebrenici je ranije usvojena u vanjskopolitičkom odboru Austrijskog parlamenta. Usvajanje Rezolucije je popraćeno dugim aplauzom.

U Rezoluciji se navode detalji užasa u Srebrenici, te osuđuje genocid. Posebno je istaknuta potreba podsjećanja na genocid i održavanja sjećanja na žrtve u Srebrenici.
BAGRO I OLOŠU DJIKANSKI, NE OPRAŠE VAS OD SRAMOTE NI SAVA NI DUNAV NI DRINA!

Odgovor
ilijatoljaga007

a šta če vam podsečanje, svako ubogo jutro podseti vas žiganje nisko u stomaku dok se budite po brlozima širom mahale, ono, kako su vam SRBI.. dvæsosmu »brigadu«
quzili ozad

Odgovor
ilijatoljaga007

ono, kako ti i tvoji haberiu tom mestu reknete u pakaš, ba
OOoooojhaaaa polivaj haberu

Odgovor
ilijatoljaga007

»Почетком мјесеца, свјетска јавност је сазнала за један необичан догађај. Наиме, џамија Ибн Рушда Гетеа у Берлину истакла је ЛГБТ заставу уочи молитве петком. Церемонији су присуствовали и званичници владе.«

tomyu1962

APORT BALIJE!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Pa gdje si šupčino iz Župe, poljubiš me škrbavim žvaljama u dupe! Crknut ćeš u dijaspori željan rodnog kraja. Opalim ti prangijom ženu kume!🤣🤣🤣

John doe

k nozi milokrade,nemoj da ti zovemo incka da te smiruje

bubalo.ragib

Govedo i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poznat i kao tankonogi grbavi Quasimodo juče je u banjalučkom naselju Lauš za svoje obožavatelje izjavio da voli u slobodno vrijeme kurčinu da glaba i da nakon toga popije litar-dva oslepače. Za meze kao i obično ide hladna paščetina u krugu porodice i prijatelja. Na kraju je dodao i to da se ova njegova izjava mora objaviti u tzv. službenom glasniku šumsko-genocidne tvorevine.🤣🤣🤣