Dodik: Američki ambasador mi je nudio preinačenje zatvorske kazne, otjerao sam ga s mog imanja

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjednštva BiH, je na sjednici Narodne skupštine RS rekao da mu je bivši američki ambasador Kliford Bond nudio pomoć američke vlade da mu zatvorska kazna, koja mu je prijetila, bude zamijenjena uslovnom kaznom.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

neko iz mase.21b8

Koliko mrznje ovdje ne mogu da vam jebem jaki ste iza tastature a li ste p... ke u zivotu promaseni, zaostali zarobljeni mentalno u proslosti.

bojan.blcity

Prvo je SMRADOdik kupovao cvece Medlin Olbrajt......krenuo je od kupovine cveca pa stigao do vile na Dedinju a sve od pokradenih para iz budzeta Republike Srpske 🚜🚕✈️

ilijatoljaga007

пита тв екипа са Сенадове телевизије збланутог напаченог бошњу у поткраченим пантолицама док истреса слине испред краља фахда, када ће у махали бити боље, а худа ко из топа,
- шо, ба, па веч је било.. снимаш ли ти ово, ба, оћул изач код Сенада, à

Odgovor
bojan.blcity

Mustsfa...lako je tebi ti iz Njemacke u iznajmljenom mercedesu dodjes i za par dana potrosis sve sto si zaradio naporno radeci na " bausteli" 😂😂😂

piv77569

Znamo mi da su ti Ameri svasta nudili, ali znamo da si dosta toga i prihvatio izdajnice.
Niko normalan ti ne vjeruje ni jednu rijec.

Odgovor
ilijatoljaga007


dve krezave čune balinske, ba.. zblanute.. Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Jedan od njih ti Ilija majci kurcinom vadi debelo crijevo na provjetravanje i orosavanje. E oca ti mrtvog u ocnu duplju jebem!

toljagaragibova666

Grbavi cvijećar Jeremija iz grupe TNT poznat i kao veliko 💩.