Dodik: BiH pred tihim umiranjem

Srna

PALE - Srpski član Predsjedništva BiH Milord Dodik izjavio je danas da je BiH u stanju potpunog raspada, te da će se stvari završtiti tihim umiranjem BiH, a da će ostati Republika Srpska jer može da funkcioniše.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

brnjo balinče, prije nego li ti pređem na razigrane nosioce prâva za dečiji doplatak, strahovito ću ti se izasrat onom pesinu bâbi u crven fes a onda ću sa šâmijom od one ti plisnive materešine obrisati pakaš dok mi naka krezava bude glodala bludišu.. znači ćunami u tvom skromnom memli fajtnom domu Taj rad 18.7 ... mislim... OOOooojhaaa a ona kaže...

Odgovor
ilijatoljaga007

zaboravih,
á, tu rutavu ti hanumicu s plastičnim zubima ću zaobić jer smrdi, grize za oči, ba
i sve joj žuto ispod nokata, valjda kad pere šupčinu s pregršt vode iz flaše RUBIN vinjaka... mislim... eto pogledaj kad vam maslanicu razvija, sve žuto ispod nokata.. puu... Taj rad

ilijatoljaga007

много ми се допада кад напачени бошња алудира на нашег највећег генерала кад рекне
SRatkо Mladić, јер се генерал дословно изасро по двæсосмој а нâсер је једва збрисо да генерал не би обрисо пакаш њиме.. 18,7

ilijatoljaga007

како рече професор Јуки Осаф из Јапана, који се бавио сукобом у Сребреници у последњој декади, постоји мали узрочнопоследичан злочин изазван покољима у СРПСКИМ селима и онда је уз осмех додао,
- јесте им се нæбали дàде дàдине

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, mani se ti politike nisi ti za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Laktaša preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

ilijatoljaga007

toljagaragibova666
24.10.2021. 23:20

Sad odgledah na slobodnim medijima jer na tzv. Nezavisnim Novinama se to ne moze naci kako mu ga patrijarh Porfirije juce u Prijedoru kulturno zavuce. Grbavo govedo se zaledilo kad je krenula salva smijeha prisutnih. Kakav potop za ovu buljavu mrcinu.

Odgovor
ilijatoljaga007

jel se to i ti glupane slažeš što mu je reko da je bejha nikakva država, m 
OOOooojhaaa bošnja vrati se u vic bolan bio

John doe

tik tak milokrade,tik tak..spavas li mirno kleptomanu

Odgovor
DundjerDangubic

jogn- glupane...