Dodik: Biće obezbijeđeno finansiranje izbora

Srna

LAKTAŠI - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da će biti obezbijeđeno finansiranje opštih izbora u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

Torabija za predsednika mahale, ba
Taj rad

Radis12

Pa bosanski Kurdi su se svakom okupatoru naguzili koji je prošao Balkanom.
Kad su bosanski Kurdi i gdje digli ustanak protiv nekog okupatora.
Nepusmene i zaostale ovce koje ne znaju hljeba se najesti bez sugestije bilo kojeg okupatora.
Zamisli koji je to ustani nakot ,prvo su ih turci napravili genocidom na Balkanu ,onda su luzali guzicu Austrougarima,pa ustasama i Nijemcima,pa amerikancima i englezima.
,,Junačka,,im je istorija nema šta🤣🤣🤣🤣💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Odgovor
hcosic69

svakom coveku je istina dostupna. ko je vise bio Uvlakac od Naroda na Balkanu. ko je sve bio i koliko niih u Janjicarima. u Austro-Ugarima. u II Svetskom ratu cije su para-vojne formacije bili podrska i saveznici Nacistima. istina je svima dostupna. ko je predo nacistima u Kragujevcu decu sa svojim Uciteljima koje su posle streljali. trebas slika sa tog Vesanja. ko je ubija na. koliko pokolja su uradili Ljoticevci i Nedicevci a tek koliko Draza sa svojim Cetnicima. dokaz su nam zanji ratovi 90-tih. ko je otvoro Konc-Logore i pobio preko 100.000 ljudi. Genocid. Ziva LOmaca. Omarska. Tomasica. Vukovar. celi nam je Entitet Masovna Grobnica

Odgovor
hcosic.69

Sta smeta nego se naguziti pa neka udara ko stigne a ne ratovati izmedžu sebe kao mi dobri Bosnjani u Zapadnoj Bosni. Babini i Alijini.

Odgovor
hcosic.69

Cela nam je federacija masovna grobnica Srba sto iz Prvog sto iz Drugog svetskog rata a jos vise u zadnjem ratu kad je prepostena ArmijaBiH ubijala sve srpsko sto je stigla cak i zakivala ekserima zive srpske civile, decu, zene, male bebe.....

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Vlahu jebem ti djete mrtvo na oltaru!⬇️