Dodik: Džaferović zloupotrijebio instituciju, prekršio Ustav i obmanuo državnike

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je pismo bošnjačkom članu Predsjedništva Šefiku Džaferoviću u kojem je ukazao da je slanjem pozivnica pojedinim zvaničnicima da prisustvuju komemorativnom skupu u Potočarima zloupotrijebio poziciju i samu instituciju Predsjedništva.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dragan V.

...nevjerovatno kolika nezrelost pojedinaca od musl. naroda..da isti oni koji su ih pocetkom 90-tih gurali u Fap-ove sa zelenim zastavama i isti su dozvolili i omogucili i izvrsili zlocine oko ibu Srebrenici i isti odrzavaju taj " nivi kult" oko " genocida",,,toliko da ce im se obit o glavu! Ako jevzlocin u Srebrenici " genocid",, sta je onda masovno klanje Srba od strane NDH gdje su muslimani daleko najveci krvnici bili! Samo sa Kozare je odvedeno 70.000 ljudi....a podrinje i istocnu Hrrcegovinu da ne spominjem...aha..to je bila Srpska zrtva za Bratsvo i Jedinstvo , za onu Jugoslaviju, partizansku protiv koje su se muslimani tako pozrtvano borili...Srbi su vas posmatrali ( kao i u HR) sa kojom radoscu i zrtvom ste se kitili zelenim zastavama i tajno naoruzavali ( patriotska liga , proglas maj 91) i nisu vjerovali da su preko noci proglaseni " agresorom " i da od slavne partizanske JNA postade ,, preko noci ..( vidi SLO-90..HR-91..BiH 92) zlocinacka Srpska JNA...bas preko noci!!!
E pa, dragi moji sa tim ste sami sebi iskopali grob...i to sto pojedinci govore i pisu ,,sve je to politika! Nije istina i ovo je sadasnjica i realnost koju svi gradjani bivse drzave moraju shvatiti...nikada vise zajedno...NE ZA RAT,,NE ZA GLAD...treba suradjivati i pomagati se,,jer smo bez religije samo jedan narod ali politicke zajednice ,, jedno veliko NE!!!

SlobodnaBanjaluka

Dodik je glup covjek zasto se uopste opterecuje sa ovakvim glupostima.

Odgovor
osman.bojan.blcity

Glupi smo mi ti ja i ostali bosnjaci a Dodik je politicki profesionalac, vidjas i sam da sve rastura nazalost ali je to tako.

bojan.blcity

Kako Dzaferovic radi majmuna od naseg Burle Dodikica.............Dodikic prvo zabrani Djukanovicu dolazak u BiH a sad mu pise pismo,zamislite samo budaletinu Dodikica koji ocekuje da nakon svega Djukanovic procita njegovo pismo.

Odgovor
osman.bojan.blcity

Meho, ja bih radije rekao da je govno nase nego Dodik tako i ti kazi da vise volis govno npr da ga pipnes nego sto vidis Dodika. Selam

Starcevica

Ratni zloćko mudžahedin Džaferović zna da će Republika Srpska biti potpuno samostalna država te se u skladu sa tim i ponaša. I kad bi govno propričalo protiv Srba Muslimani bi ga uvažavali, milovali, pomagali, ljubili...

Odgovor
bojan.blcity

Cuna Ibro turcine mrs u svoju pederaciju pa tamo komentarisi svog bakira jebo ti on mater zvaljavu

Odgovor
osman.bojan.blcity

Mehmede, pa i jeste taj naš turčin.