Dodik: Erdoan preferira sve narode u BiH

Srna

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da predsjednik Turske Redžep Tajip Erdoan apsolutno razumije situaciju u BiH, preferira sve narode i smatra da BiH jedino može da funkcioniše ako se zadovolji i pronađe minimum interesa svih konstitutivnih naroda.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

pa moira preferirati svoje potomke, nemuslimanima su izmjenili genetski kod za 500 god koliko su bili na tim prostorima

SUNCE SIJA

Mashalna Bajazite za ovaj haber.

durmozejnil

E moj Mile, Bošnjače pravoslavni, pa nije predsjednik Erdoan siso veslo i naivčina pa da ne zna da je u BiH stvarno samo jedan narod - Bošnjaci/Bošnjani čiji se pravoslavni dio danas izjašnjavaju bh Srbima a katolički dio bh Hrvatima a da je njegov muslimanski dio jedini ostao vjeran svojoj tradiciji bošnjačkoj i svojoj državi Bosni?
I nije predsjednik Erdoan, kojem je u politici ali i i mnogim drigim životnim stvarima i pitanjima uzor Alija Izetbegović, naivan pa da nezna da je BiH pretrpjela velikosrbijansku i velikohrvatsku fašističkpnacističkogenocidašku agresiju koju podržaše domaći izdajnici uglavnom iz reda Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa nacistom i genocidašem Kradžićem (Crnogorcom pravoslavcem) i iz reda Bošnjaka katolika na čelu sa nacistom i UZPovcem Bobanom, Bošnjakom katolikom, kao i mali broj Bošnjaka muslimana izdajnika na čelu sa zločincem Abdićem!?

zick.velick

Glavonja je ko časna sestra... Kad nema sveće, dobar je i q..c...

Odgovor
toljagaragibova666

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍