Dodik: Gušić znao da može da ima slobodu samo tamo gdje ima državu

Srna

NEVESINJE - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će riječi komandanta Nevesinjske brigade Novice Gušića, koji je stao pred borce i rekao da nemaju ni rezervno Nevesinje ni rezervni položaj već da moraju da brane porodice, ući u anale srpskog komandovanja i srpske istorije.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

nikodim.bogalj

Popisam vam tog gusica s duda.

bojan-blcity

CIK je napravljen od strane nato službi i stranih ambasada sa ciljem da se namjesti pobjeda za SDS i za PDP koji će morati htjeli ili ne htjeli da ukinu institucije Republike Srpske i utope je sa nama u jedinstvenu građansku BiH ! Može se desiti da ako i pobijedi Dodik da se to ne prizna i da se na vlast dovedu SDS i PDP , ko je u pravu neće biti bitno već može sila da odluči da bude ovako a sudovi da potvrde to isto! Jer SDS i PDP su 2013 god u sjedištu nato pakta u Briselu potpisali sporazum sa Bakirom u umanjivanju značaja Republike Srpske i svođenja na praznu ljušturu!

ivan.knez.70

Šta je Gušić mislio o švercerima u vrijeme rata?

llijatoijaqa

balinče koje su NEVESINJCI zquzili nemožeš otkinut od SRBA ni majzlom i čekićem, ba