Dodik: Inicijativa SDA je inicijativa za razdruživanje

Mirsada Lingo Demirović

ISTOČNO SARAJEVO – Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH rekao je da inicijativa SDA kojom se tražim promjena imena Republike Srpske nije nova.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Fox

A na tom referendumu mijenjamo ime u Republika Papak

Fox

Ide jos jedan lazni referendum koji mozemo kao i onaj prvi okaciti macku o rep.

DanijelLaus

Dogovor Dodika i Bakira da drze narod u neizvjesnosti i da skrenu paznju od kriminala i pljacke kako bi ostali na vlasti jos 20 godina,kako smo mi srbi glup i primitivan narod.

LažnePatriote

Upravo tako Starcevica, dogovor, svima je jasno. Vi lajte na ime Republike Srpske, a mi kao velike lazne patriote cemo to kao braniti svim silama. Hahahaha, kako prave narod ludim, a uvijek ima ona saka od 5 posto nacionalista koji se pale na ovo.

Starcevica

To je rezultat dogovora SNSD-a i SDA-e koji je odrzan u Sarajevu prije par dana.

SimpleMinds

Na zalost odluke ustavnog suda BiH se moraju postovati i sprovoditi,sad se vidi koliko je odluka dodika i SNSD-a da glasaju za formiranje ustavnog suda BiH bila pogresna bolje reci da je bila IZDAJNICKA i na stetu Republike Srpske.