Dodik: Izvještaj Nezavisne komisije jedan od najvažnijih dokumenata za RS

N.N.

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, rekao je da je Izvještaj Nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992-1995. godine jedan od najvažnijih dokumenata za Republiku Srpsku.

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

J-lukic

Može li kako ovaj izvještaj u U N

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Moze, moze kako da ne ali prvoda se naguzis,dronfuljo botovska.

bojan.blciity

Mene niko nejebe nizasto jer svi znaju da sam Bosnjak. A i sve nas Bosnajke niko ne jebe niozasto presudilo ili ne presudilo istu sisu i dalje sisamo jedino su poceli jebavati Sebijicu nasu slatku.

bojan.blcity

durmozejnil=np63 je jedan te istd smrad

durmozejnil

E stvarno ovi Bošnjaci pravoslavci na čelu sa Miletom (istina ne svi) em što simpatišu fašiste, genocidaše i naciste (uglavnom velikosrbijanske) evo ga sada dovelo i ugostilo velikoizraelskog fašisti i nacistu i genocidaša!?
Ma nema rekao sam ja čim nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom nakon velikosrbijanske i velikohrvatske agresije na RBiH i nakon genocida i UZPa nad Bošnjacima muslimanima nije barem organizirala nirnberške procese u Beogradu (za Srbiju) i u Zagrebu za Hrvatsku a za BiH u Palama i. u Grudama ( kada već nije ukinula embargo na naoružavanje Armije RBiH ili kada nije vojno intervenisala protiv agresora Srbije i Hrvatske), teško da se ovaj regijon (a posebno BiH) oslobodi velikosrbijanakog i velikohrvatskog fašizma, nacizma, genocidizma i UZPizma i da krene ka svjetlijoj bududčnost (a posebno nakon što je nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom amnestirala i Dejtonskim sporazumom nagradila velikosrbijanske i velikohrvatske fašiste, naciste, genocidaše i UZPovce i njihove simpatizere!?)!?

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa ti malo durmo pa malo np63 jebo ti svog aliju raspalog i muhameda sa svim devicama.....

ivan.knez.70

Nezavisnost je i u nazivu komisije i u nazivu stranke.

bojan.blcity

Nebitno je da li je genocid bio ili nije.......ali optuziti sopstveni narod i VRS za to mogu samo poturice i IZDAJNICI kao sto su Milorad (Bogoljub) SMRADodik i to ce ostati zapisano u istoriji Srpskog naroda i u knjigama koje ce nasa deca i unucad uciti u vrticima,skolama i fakultetima da se ne zaboravi za veke vekova.......

np63

Najbitnije je da su svi podaci u Izvještaju istiniti i potiču iz relevantnih izvora....
Naša djeca u svim školama u Srpskoj bi obavezno trebali da se dobro upoznaju sa Izvještajem nezavisne međunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji u periodu 1992 - 1995 godine. Na časovima istorije bi to trebala biti posebna tema koja bi se u više časova obrađivala. Na nama ,Srbima, je da ne dozvolimo da međunarodni faktor ispere mozak lažima i nabije osjećaj krivice našim pokolenjima.

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa nema nista od vase unitarne beha jebo te tvoj bljakir i koalicija SNSD+SDA

bojan.blcity

Ima li u tom "izvestaju" SMRADodikovih tvrdnji o "genocidu" u Srebranici i ko ga je pocinio???

bojan.blcity

Ja savrseno dobro "znam" sta se desilo u Srabranici....bio je genocid i to je neosporna cinjenica koju je presudio i Haski sud a Radivan Karadzic i Ratko nladic su ratni zlocinci i treba da im se sudi u Hagu,govorio je najveci IZDAJNIK u istoriji Srpskog naroda Milorad (Bogoljub) Dodik 😀😀😀

Odgovor
toljagaragibova666

Uginu jadni Bogoljub i ostavi ovog retardiranog grbavca da zamajava vaskoliko serBstvo.