Dodik: Javna scena zagađena objavljivanjem raznih snimaka

Srna

BANJALUKA - Predsjedavajući i srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je povodom objavljivanja navodnih kompromitujućih snimaka predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTV/ BiH Milana Tegeltije da ima dosta takvih snimaka i da je javna scena potpuno zagađena.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Covjece o kakvoj cenzuri pricas...Ovo je montirana afera nekrstenog dijela BIH kako bi zagospodarili onim dijelovima zemlje na koje jos uvijek nisu uspjeli staviti svoju prljavu, ljigavu, podlu, necasnu i nepostenu sapu.
Ovo se ne moze prodati ni djeci u vrticu.
Mislim da sam te prosvijetlio john doe

John doe

a bi li volio da je medijska cenzura i da se objavljuje samo sto vi dopustite ...e malo morgen,prc milojko

nmfjhgtmaagmydrkwn

Covjek mora biti naivan da bi vjerovao i u jednu rijec Burle.
Toliko puta je slagao da ni jedna njegova izjava u javnosti vise ne nosi tezinu istine, nego su sve njegove izjave sracunate na stvaranje konfuzije medju gradjanima.
Burle prica ono sto zaista misli samo u ispod satora i daleko od kamera i mikrofona.
Kada se uz sve to dodao i cinjenica da su izjavu obajvile kvazinezavisne novine, onda nema vise potrebe nista komentarisati.
Tegeltija koristi isti sablon kao i Burle, dakle samo arogantno i primitivno, gazi sve pred sobom, a zakon spominje samo kada koristi njegovoj dnenvoj politici.
Vrijeme je da i Tegeltija i Burle odu i poloze racun za sve sto su skrivili.