Jedinstvena poruka Srpske i Srbije - stradanje srpskog naroda na Kozari ne smije biti zaboravljeno

Nezavisne novine

KOZARA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska i Srbija šalju jedinstvenu poruku danas da stradanje srpskog naroda na Kozari ne smije biti zaboravljeno.

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Grbavi tankonogi skot je dodao i to da voli u slobodno vrijeme kurčinu da glodje i da nakon toga popije litar-dva one svoje rakije oslepače. Za meze kao i obično, hladna paščetina u krugu porodice i prijatelja. Ološ neopjevani.🤣🤣🤣

bubalo.nagib

Poturički članovi Predsjedništva Propale BiH kroner Komšić i Ratno Zločko Šefik Džaferovič izjaviše da fbih i oni vole da glabaju ruskosrpskokineski milokliz a najveca im je cast kad im ga Nijemac , Amerikanac i Turčin u usta pristavi. Tada njihovoj sreci nema kraja. E bagro mitomanska istovarim vam se u to tzv. stradanje u Srebrenici ! 🤣🤣🤣
Opet ih ugrožavaju i genocidišu. Očekujem ozbiljan porast broja žrtava Srebrenice i mnogostruko uvećanu konzumaciju rakije " Kostovače ". Ojhaaaa, bagroooo!
🤣🤣🤣

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Vlasino sa desetak raznih naloga, najebem ti se djeteta i krsne slave!🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Šta je bilo na Kozari? Kazuj marvo genocidna, kazuj!💩💩💩

bubalo.ragib

Opet ih ugrožavaju i genocidišu. Očekujem ozbiljan porast broja žrtava Jasenovca i mnogostruko uvećanu konzumaciju rakije "Oslepače". Ojhaaaa, bagroooo!
🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Vlaški član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da Republika Srpska i Srbija vole da glabaju hrvatsko-bosnjacko-albanski milokliz a najveca im je cast kad im ga nijemac u usta pristavi. Tada njihovoj sreci nema kraja. E bagro mitomanska istovarim vam se u to tzv. stradanje na Kozari!🤣🤣🤣

sasas

Ko ima bilo kakvo drugačije mišljenje neka se popne na Kozaru kod spomenika. Neka pročita spisak poginulih i stradalih na mnogobrojnim pločama. Sam neka zaključi ko je dao živote za Kozaru... U to vrijeme kada je podizan spomenik i ploče sa imenima stradalih Tito je bio na vlasti tako da Srbi nisu mogli manipulisati sa imenima i brojem stradalih...

Odgovor
hcosic69

niko i nije i ne sme da iskrivljuje sliku o Neprijateljskoj Ofanzivi Nacista sa Ustasama i Cetnicima. toliko mnogo je bilo preziveli da se ne moze manipulisati.

Odgovor
qoran.bl

ti si cosicu pravi nacista koliko ja vidzam.

Odgovor
bubalo.ragib

⬇️Ilijaaa, jebo ti dijete svoje od uranijuma krepalo, krv ti jebem i zadoj prvi koji si primio od one kuje koja te okotila! Ojhaaaa!🤣🤣🤣

Odgovor
hcosic69

Daj si se uzmi malo vremena pa si procitaj moj komentar . gde si video Roma u BiH da je nacionalista, mi bre nemamo pravo da budemo birani ni na koju funkciju. I ti da si bio na Linijama 92-95 mislia bi malo drugacije

bubaloragib

ssalah
oni hoće da kažu da su oni - Srbi najviše strdali i odvodženi u naše NDH logore smrti.
Tebi je lakše metar udupe nego 1cm u glavurdu.

ssalah

Zaista postovanje svim nevim zrtvama drugog svejtskog rata koje se niti smiju niti trebaju bosanskih Srba sradali su bosanskih Hrvati ,bosanskih Bosnjaci,jevreji,romi i ostali narodi od tadasnjih neprijateljskih nacistickih zemalja zajedno sa domacim kvislinzima ustasama i ljujuci partizanima tj borcima koji su bili multientnicki,sa jasnim ciljevima i ljubavlju prema zemlji Kozara kao cijela BiH je ne smijemo zaboraviti tadasnje politicke velikane a posebno Tita.
Sad ne razumjem niti cu ikada razumjeti vase shvatanje za taj period tu istoriju -oslobadjanja zemlje,kojeg ste i kojeg i danas ne prihvatate avate,nazivate pogrdnim rijecima... zar vam je Kraljevina Srba Hrvata i Slovenaca bitnija,i sta smo tu dobili a sta izgubili..
Gradimo zajednistvo,suzivot,buducnost za nove generacije,istorija se ne zaboravlja niti treba zaboraviti.

Odgovor
bubaloragib

ma da Salo sad bi ti da okreneš da su tu stradali naši Bošnjaci, tvoji i moji preci, neće nam istorija laži i podvaljivanja sigurno proć!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Vlahu serem ti se na tzv. zrtve. DEte ti bre vlasino jebem!

ivan.knez.70

Al se Vulin isprsio...

Odgovor
bubaloragib

Nismo mi Bošnjaci , moji i tvoji preci stradali, šta je nas stradalo možeš izbrojati na prste jedne ruke. Htjeli smo Srbe da dokrajčimo u zadnjem ratu i imali smo pomoć najjače sile svijeta ali smo ostali izbušeni.

Odgovor
hcosic69

a sto ste vi hteli, sa cim ste to mislili uraditi. ako nas toliko mrzite sto nas niste sve pobili u sarajevu ili Tuzli. sto vam je vasu Armiju BiH iz tog vremena pred vodio izmedju ostalih i Jovan Divjak. Kurca ste vi hteli, jer ste znali samo sa postenim nacinom rata mozete spasiti Bosnu. bili ste u pravu , posle skoro 80.000 ubijenih Bosnjaka jos nas ko Komsije zelite. to se kod vas zove SABUR, cini mi se Rajko

Odgovor
qoran.bl

Cosicu, ti znaš da je naš Alija na nagovor američkog ambasadora Zimmermana počeo rat drugi dan je otišao k njemu i povukao svoj potpis koji je stavio dan ranije na Kutiljerov plan , zašto moramo kriti da smo mi Muslimani tada počeli rat? Alija je mogao biti predsjednik SRJ ali nije htio kao svaki pravi musliman izabrao je Allahov put!

Odgovor
qoran.bl

Cosicu, ti znaš da je naš Alija na nagovor američkog ambasadora Zimmermana počeo rat drugi dan je otišao k njemu i povukao svoj potpis koji je stavio dan ranije na Kutiljerov plan , zašto moramo kriti da smo mi Muslimani tada počeli rat? Alija je mogao biti predsjednik SRJ ali nije htio kao svaki pravi musliman izabrao je Allahov put!
I sad nam neko drugi kriv što smo stradali a stradali su i drugi zbog nas!

Odgovor
bubalo.ragib

qorane, dete ti bre vlasko-bosansko zgutim kao i grobove oba ti roditelja! Ojhaaaa, vlasinaru!