Dodik: Komšić otvoreno podriva sistem na kojem BiH počiva

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je BiH sastavljena od dva entiteta i tri konstitutivna naroda i da su svi pokušaji koji osporavaju taj ustavni princip antiustavni i antidejtonski.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Rade N

Rečeno mu je da nedonošče zvano bih mora biti isključeno sa aparata za održavanje u životu tj vegetiranju !

brankanikol

Српски народ треба да јача своју духовност и да се добро наоружа (стрпљењем) и да буде на опрезу, јер први пута када буду поново у прилици да кољу Србе, муслимани и хрвати ће то поново учинити као и у Јасеновцу, Јадовну, Пребиловцима...

Odgovor
Rade N

to je uvijek sigurno!

TheDrzavniCinovnik

Don't Worry Be Happy!!!

np63

Nemam ništa protiv neka on zastupa građansko tamo gdje je izabran a mi u Srpskoj smo za odvajanje od njih. Mi hoćemo samo svoje a komšić i komšići kao i izetbegović i izetbegovići su za nas NEBITNI. S NJIMA NI LIJEPO NI RUŽNO NEKA IM JE SREĆNO PORED NAS A NIKAKO SA NAMA.

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Idi ti kod svog Plenkovica pa tamo pisi komentare,KOCKASTI

Odgovor
Rade N

ahahaha pa šta se ti javljaš muslimančiću

TheDrzavniCinovnik

USA,THE BEST

Odgovor
Rade N

jest jest najbolje vas poslala tamo znaš ti čuo si za onaj dogovor alije i klintona

TheDrzavniCinovnik

Jak nam je sistem u tri pm

TheDrzavniCinovnik

Amerikanci,Soros,domaci izdajnici,Pedi Esdaon,40 britanskih obavjestajaca sa treceg sprata u Madjarskoj a koji su se nakon par godina preselili na 4 sprat u Tuzlu,Zmaj od Sipova a evo sad i Komsic podriva sistem na kojem pociva BiH,strasno.....................