Dodik: Makron priznao da je BiH opasnost za EU

Tanjug

BANJALUKA - Francuski predsjednik Emanuel Makron je svojom izjavom o BiH, kao "tempiranoj bombi", priznao da je ovako nakaradno ustrojena BiH opasnost za Evropsku uniju zbog islamskog terorizma, izjavio je danas srpski član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik i istakao da je zahvalan francuskom predsjedniku na tome.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnik

E Manjaco dokle si dogurala,nesretnice sta ce reci tvoji VROVCI sa Han Kola,Radulovica,Gajica,Sitnice ,Zelenaka..............

TheDrzavniCinovnik

Sa Manjace pa mu roditelji dali ime Hasan!!!

TheDrzavniCinovnik

Lako je muslimanima u BiH kad imaju ovakve Srbe poturice kao ovaj dole "ispod"mene,Hasan, sto je presao na islam i pronasao sebe u toj vjeri????????

HasanTurcinovicBL

Ne BiH nego manji entitet i cetnici i mrzitelji drzave BiH a vidjeces na godinu kad te SDS i PDP satru.

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

Kakvo govno od covjeka trebas biti pa se kao ti lazno predstavljati????????

HasanTurcinovicBL

Ko tebe pita za nešto? Još malo ideš za Rusiju i povedi sa sobom otu sto kazes RS jer gubis izbore a mi SDA SDS i PDP pravimo drzavu Republiku Bosnu i Hercegovinu!

Odgovor
TheDrzavniCinovnik

BL BLENT uskoro te vodimo tamo gdje ti najvise volis,kod svojih drugara preko Vrbasa u ludaru.