Dodik: Milanović u pravu kada osporava legitimitet Šmita

N.N.

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović apsolutno je u pravu kada osporava legitimitet Kristijana Šmita, koji je nelegalno došao u BiH i predstavlja se kao visoki predstavnik, rekao je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Uglavim ti Smradiša krepaloj majci kalabaster u čajni kolutić!
Ojhaaa!🤣🤣🤣⬇️

Radis12

bosanskim Kurdima treba strani tutor i okupator,to je njihova tradicijia jer znajuda kad odu stranci nestaje i njihov san o nekakvoj ,,njihovoj,, drzavi

Odgovor
hcosic69

Bosnjace Milorad nije Tursko Kopile. Covek voli da radi, da putuje. Postao si malo dosadan sa tim Turcima. Neboj se doci ce oni kod nas uskoro

bojan.blcity

Kod Milorada "secerna" frizura....ocelavio po glave sve 🤕🤕🤕

bojan.blcity

Uskoro Milorad SMRADodik i na Tik-Tok.....😂😂😂