Dodik: Minimalni budžet Fonda solidarnosti 500 miliona KM

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik očekuje da će Fond solidarnosti imati minimalni budžet od 500 miliona KM koji će sigurno biti dio prihoda iz budžeta Republike Srpske i drugih javnih računa.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

zoran.blcity

Kad te vidim Dodik ja dobijem nervni slom pa mi najbolji psihijatri u nasem kantonu Sarajevo jedva pomognu.

zoran.blcity

Glasajte opet za Dodika umjesto za SDS i PDP a najbolje da svi Srbi glasaju za Bakira !! To bi bilo najbolje ali moza i za SDS i za PDP.

zoran.blcity

Njet,njet braco Srbi ne uzimajut eta kredit od Evropskaja Uniji i MMF,oni neprijatelji oni vas sa bombama bum bum po eta vasoji glavi sa kasetni bombi i ebali vam mamusku za Kosovo ........................eta je Vljadimir Vljadimirovic Puuuutin je davat Zeljki adin MALI (QRAC) krediti i Miljoradu ja dat adin BALJSOOOOOJI iliti veeeeeeliki (QRAC) kredit!!!!!!!!! Dodjite kod nas u Federaciju da vam pokazemo nesto hehe

zoran.blcity

Ono što je predsjednik Srbije Vučić juče tačno rekao Milokradu Dodikicu, da je Republika Srpska pred kolapsom, bankrotom. Da Srpska nema kila brašna, sedam dana krize ostali smo bez brašna, bez osnovnih životnih namirnica, bez lijekova, bez stalaka za infuziju, bez 27 vrsta lijekova. Zato ja odem u nasu federaciju kad tamo nema ni cetvrt od ovoga sto sam naveo.
Ma salim se ima svega u nasoj RS i nasoj Federaciji.....

bojan.blcity

Ono što je predsjednik Srbije Vučić juče tačno rekao Milokradu Dodikicu, da je Republika Srpska pred kolapsom, bankrotom. Da Srpska nema kila brašna, sedam dana krize ostali smo bez brašna, bez osnovnih životnih namirnica, bez lijekova, bez stalaka za infuziju, bez 27 vrsta lijekova.

bojan.blcity

Njet,njet braco Srbi ne uzimajut eta kredit od Evropskaja Uniji i MMF,oni neprijatelji oni vas sa bombama bum bum po eta vasoji glavi sa kasetni bombi i ebali vam mamusku za Kosovo ........................eta je Vljadimir Vljadimirovic Puuuutin je davat Zeljki adin MALI (QRAC) krediti i Miljoradu ja dat adin BALJSOOOOOJI iliti veeeeeeliki (QRAC) kredit!!!!!!!!!