BiH

Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO

Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO
Foto: N.N. | Dodik: Možda će biti Savjet ministara, ali ne i članstvo u NATO
Srna

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da BiH sigurno neće pristupiti NATO savezu, a da će Savjet ministara možda biti formiran.

"Ne mora ni biti Savjeta ministara, ali sigurno je da neće biti NATO, a možda će biti Savjet ministara", rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

On je ponovio da se uslovljavanjem i opstruisanjem formiranja vlasti na nivou BiH srpskom narodu krši ustavom zagarantovano pravo na političko predstavljanje.

"Mi se ne borimo mnogo za BiH, nećemo se boriti mnogo ni za Sarajevo, ali je činjenica da nam ne daju naše pravo, zagarantovano Ustavom. Kako je moguće da neko postavi to ili ovo? Nemoguće. To je priča poslije izbora koja se mora desiti", rekao je Dodik.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 7

 tešanjski_kiseljak

kerKrkič jel istina brnjo da ti se †booªbo alarahmetile† volio spucat u pakaš [ω] zanemarujući hemeroide pa si i ti naslijedio malo naglašenije oči ಠ_ಠ ba

Puniša

Çoban kod muslimana je preldžija koji je sazuo kaljave gumenjake i uskočio u vazdušne najke, napustio rodnu grudu, te sišao u grad razočaran u život nakon što mu je prva ljubav na ražnju završila. Šiša se na opasno, nosi kačket da mu se godovi ne vide na mestu gde je odsečen od rodnog kraja. Ne prilagođava se okruženju, već okruženje prilagođava sebi. Solo drinker, legenda livada. Izreku čuvam ovce, ba, učim se da blejim shvatio i primenjuje, bukvalno. Bošnjo. Taj rad.

Карамбуле

Не може балилук без страног господара. Научило то лизати чизме сваком господару који им баци коју мрвицу са стола

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije