Dodik: Na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva glasaću protiv svih odluka

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na sutrašnjoj sjednici Predsjedništva glasati protiv svih odluka, u skladu sa zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

hcosic69

ej ljudi malo solidarnosti sa Miloradom. treba odradit kilo zlata. znate da Rusi otrovase odmah. zasto se je Milorad toliko promenio posle susreta sa Lavrovim. ubise Rusi.

John doe

znaci bices na sjednici,zar skupstina nije usvojila da prestavnici entiteta rs nece ucestvovati u radu na drzavnom nivou,koga ti zajebavas

mrtvakobilabih

Samo protiv !

mrtvakobilabih

durmozejnil na kraju se sjeba ko volusina u kupusu sto i jeste pa reče ma sram te bilo Smite a do tad ga hvalio pa ovo će pa ono će.... Sa kojim primitivcima se živi ne dao Bog nikome

ilijatoljaga007

TUZLA- Gladni penzioneri ustali protiv bijelog hljeba i paušala

SANSKI MOST- Učenici odbili ući u hladne učionice

durmozejnil

Mile, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića, ta propala velikosrbijanskogebelsovskonačertanijska propaganda je davno pročitana i vjeruj više nigdje ne pali (iako te možda potrčkala Putina, starog propalog velikoruskog hegemoniste i simpatizera naciste Staljina/Hitlerovog pajde iz 1939/ drugačije informišu?)!?
Nego ti batali politiku (posebno visoku) jer vidiš da nisi za to obrazovno kapacitiran, odnosno reci nam jel' istina da od regularne škole imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivač (zavarivanje uz pomoć tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se tim zanatom/obrtom (autogenozavarivanjem) zaimo finih para i da si tako sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu (u Vojkovićima?) i da navodno uskoro preseljavaš iz Banja Luke u Sarajevo (u Vojkoviće?)!?

Odgovor
ilijatoljaga007

𝔡𝔲𝔯𝔪𝔬, 𝔪𝔞𝔧𝔪𝔲𝔫𝔢, 𝔦𝔷𝔞𝔰𝔢𝔯𝔢𝔪 𝔱𝔦 𝔰𝔢 𝔲 𝔟𝔞𝔟𝔦𝔫 𝔣𝔢𝔰 𝔦 𝔲 𝔰𝔥𝔞𝔪𝔦𝔧𝔲 𝔬𝔫𝔢 𝔣𝔲𝔫𝔧𝔞𝔯𝔢 𝔨𝔬𝔧𝔞 𝔱𝔢 𝔬𝔨𝔬𝔱𝔦, 𝔟𝔞
𝔡𝔢𝔠𝔲 𝔱𝔦 𝔧𝔢𝔟𝔢𝔪 𝔨𝔞𝔡 𝔰𝔲 𝔟𝔦𝔩𝔞 𝔨𝔬 𝔪𝔞𝔨𝔬𝔳𝔬 𝔷𝔯𝔫𝔬, 𝔟𝔬𝔩𝔞𝔫

Odgovor
mrtvakobilabih

šta ti baljezgas Hitlerov ideoloski sine sam ti sebi svoju mamaru.....

ilijatoljaga007

будало глупа, јесил роџену ћеру згузио пре или после овог састава, реко да је покријеш јер ако ти бобо наиђе звекнут ће ти је и он, ба
🔻🔻♿♿🔻🔻