Dodik: Neću pokleknuti, nastavljam borbu za Republiku Srpsku

Srna

PRIJEDOR - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je da neće pokleknuti pred mnogim autoritetima koji su na razne negativne načine pokušali da ugroze slobodu srpskog naroda, već će nastaviti da se bori za Republiku Srpsku.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Game over bosanski Kurdi
Al ce uskoro biti padanja u nesvijest i gađanja Dodika Pikadom u saraystanu .... Hihihi jos malkice strpljenja samo

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Ilija, jebem ti ono najmladje, ozraceno sa depleted uranium 235!

peder.bojan.blcity

Na godinu ti u NSRS ulazi nas poslanik Muhamed pa ces da vidzas kako ce SNSD- u onda biti, jer Muhamed je direktno od Allaha poslat.

Odgovor
bojan.blcity

ilijatoljaga007 kopiras moj 😂😂😂

peder.bojan.blcity

Ja kao Veliki Bosnjak samo hocu neobrezanu dugu i debelu kobaju da je primam i pusim. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸😂😂😂

Odgovor
zick.velick

Iljo, poliži Gorici šupak, a velikom Baji popuši toljagu... Taj rad!

zick.velick

Ja kao peMzioner, od nepokretne imovine imam qrac, a od pokretne veštačke zube!

Odgovor
peder.bojan.blcity

Dat ce ti sve dobro tvoj Drasko Stanivukovic.

Odgovor
zick.velick

Neka tebi dadne Draško svoju debelu kobaju, pa radi snjom šta te volja. Ne diraj nas peMzionere...

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša Rjadovana Karadžića, prije svega mani se Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca mađarskog Ormana i slovenačke Tranše i bugojanskog Ace Cijaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

Odgovor
peder.bojan.blcity

Samo se lepis za lepak pa si prolupao od tih narkotika pedercino!

hcosic69

ti mozes sa Novcem koji si pokro jos 500 godina ovako a kako bivsi borci ili penzioneri ili oni koji nemaju marku primanja koja neodgovorba Budala od coveka

Odgovor
peder.bojan.blcity

Ma sta nas Bosnjaka briga za njima u manjem bh entitetu kao da ih volimo ili im zelimo zlo mameci ih da glasaju za ono sto nama Bosnjacima odgovara? Hihihi

ilijatoljaga007

ајмо хиия, припреми се крезави бошња мумине, још мало да захлади па ћете сви скупа махати »moodima« према анадолији Тај рад Ооойха я йебем бошње, ба

ilijatoljaga007

tako je Predsedniče REPUBLIKE SRPSKE diko naša‼️

ne mogu se otet utisku da če Živkan Novu Godinu u trezoru predeverat Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

Evo supka Ilije, vratio se iz mrtvih djete mu jebem od kilo mesa. Izgleda da si uplatio ratu za internet tamo u sumi cobane pa te ponovo prikopcali na mrezu, prikopcam ti mater Covidasicu na moj kurac umjesto respiratora.