Dodik: Neprihvatljiv ostanak migranata u BiH

Srna

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji se danas u Sarajevu sastao sa njemačkom delegacijom, rekao je da je njegova poruka da je neprihvatljiv ostanak migranata u BiH, te da bi najbolje bilo da ih oni smjeste na svoje prostore ako hoće da rješavaju humanitarnu krizu.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Ako je britanska migraciona politika takva da citiram ,, ni Isus Hrist" ne moze uci u Veliku Britaniju, ne vidim razlog da se u bih ovlasteni ne ugledaju na Britance. Zapadna briga za migrante bi se ogledala u tome da ih fino prime i udome a ne da se o njima brinu ovdje. Kojeg li licemjerja.

Odgovor
Starcevica

Pa ko danas gleda na licemjerje? Borba je na nama u svakom vidu.

Odgovor
Starcevica

np63 Britanska politika je javno takva a u suštini "Veliki Brat" i njih puni muslimanima iz razloga da se napravi sukob tamo a i u EU a VB nije vjerski opredijeljen već radi na uništenju čovječanstva. Do sada je ovo još čak i predobro.