Dodik: Ni u ovoj borbi Savčić neće biti sam

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da odluka Suda BiH o određivanju pritvora predsjedniku BORS-a Milomiru Savčiću nema nikakve veze sa pravom i pravdom, već je isključivo politička odluka ove pravosudne institucije.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

postovacete vi zemlju u kojoj zivite..tik tak..tik tak

Spartak

Pa nije uhapsen

J-lukic

Zar nije bilo rečeno da će policija RS dobiti duge cijevi i odmah reakcija na svaki pokušaj harambaša iz sarajeva. Sad je momenat i sad je pitanje opstanka srpskog naroda.
Nema zajedničke budućnosti. Vidi se na komentarima ovdje ispod texta, kako su fukare i krkani zadojeni mržnjom prema Srbima.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Dodji migrantska profuknjaco da ti ja dam dugu cevku pa da se veselis na njoj. Nakon upotrebe da je dobro oblajvas i dezinficiras. Ojhaaa brnjaa!

zick.velick

Savčić je pušten niz vodu, da se vidi reakcija novog visokog predstavnika. Ni prvi ni zadnji kojeg će Rudonja žrtvovati za svoje ciljeve. A onda će tobože glumiti patriotu i srbendu za RS, za koju se borio iz kamiona sa ronhilom i naftom... A ti narode preživaj suvu travu, stoko sitnog zuba!

durmozejnil

Bezobrazniće jedan član si najvišeg državnog organa herojske i antifašističke države BiH koju od agresora u periodu 92-95 odbrani njena herojska i antifašistička Armija RBiH a ponašaš se kao kočijaš i najveći petljanac i lažov rušeći integritet Predsjedništva!?
Srami se bezobrazniče jedan nemoralni!