Dodik: Nikada ne bih žrtvovao mir, sve aktivnosti su političkog i pravnog karaktera

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je u intervjuu Srni da je uvijek govorio da ne bi žrtvovao mir za Republiku Srpsku, naglasivši da su sve aktivnosti koje preduzima Republika Srpska političkog i pravnog karaktera, te da se izvan toga neće ići.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Sratko

Laktšenko se otkrio u jednoj rečenici koju niti jedan svetosavac nije primjetio a tek protumačio.
Kaže Mile " vratiti BiH na tvorničke postavke",odnosno vraćanje BiH na postavke iz e,prije pobune domaćih svetosavaca.
Jel' uopće ima ko pismen ili je mali Debilko sa 100 nikova jedini od svetosavaca na ovom portalu?!
😁😁😁

Sratko

Laktšenko se otkrio u jednoj rečenici koju niti jedan svetosavac nije primjetio a tek protumačio.
Kaže Mile " vratiti BiH na tvorničke postavke",odnosno vraćanje BiH na postavke iz e,prije pobune domaćih svetosavaca.
Jel' uopće ima ko pismen ili je mali Debilko sa 100 nikova jedini od svetosavaca na ovom portalu?!
😁😁😁

durmozejnil

Mile, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića, ta propala velikosrbijanskogebelsovskonačertanijska propaganda je davno pročitana i vjeruj više nigdje ne pali (iako te možda potrčkala Putina, starog propalog velikoruskog hegemoniste i simpatizera naciste Staljina/Hitlerovog pajde iz 1939/ drugačije informišu?)!?
Nego ti batali politiku (posebno visoku) jer vidiš da nisi za to obrazovno kapacitiran, odnosno reci nam jel' istina da od regularne škole imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivač (zavarivanje uz pomoć tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se tim zanatom/obrtom (autogenozavarivanjem) zaimo finih para i da si tako sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu (u Vojkovićima?) i da navodno uskoro preseljavaš iz Banja Luke u Sarajevo (u Vojkoviće?)!?

Sratko

Svetosavci ko gluha krmad!!!!
Laktašenko odradjuje sve po nalogu USA-a,a ovo
trenutno sto se dešava je posljednji čin predstave...Nestanak rs I entitetskog uređenja BiH.😂

gr

Potpisujem jer je g. Dodik u pravu i mora istrajati do kraja. Bosnjaci su pokazali u odnosima prema Hrvatima kakvu BiH zele.. oni BiH smatraju svojom, smatraju preko viseg nataliteta da ce jednog dana biti apsolutna vecina, da ce srbi i hrvati vremenom pod pritiscima se iseljavati i prodavati svoju zemlju bosnjacima... taku su Srbiija izgubila kosovo, jer su albanci imali prosjecno 10 djece dok srbi 1 ili ni jedno.. mnogi su otisli da rade na zapad i slali novac familiji koja se onda sirila na racun srba tako sto su im uzurpirali zemlju, posjede, vrsili pritiske psiholoske prirode da nisu imali drugog izbora srbi osim iseljavanja u srbiju.. to je bio plan i taj plan je na djelu u BiH al nadam se da to srbi shvacaju..

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ To tebi kao zao ustaskog nakota vlasino? Bosnjaci su jedini i branili BiH da je ne odvedu pod skute cetnicke smrdije i ustaske krvatske. Sta hocete domaci izdajnici? Zahvalite se Bosnjacima sto vas ikako mirno gledaju u BiH, majku vam zlocinacku i izdajnicku jebem. Kus olosu svetosavski!

np63

Umjesto da budu nosioci svih ovi aktivnosti i da se utrkuju u trazenju zajednistva za Srpske ciljeve, opozicija kao i dosada bi da skine glavu Dodiku i da se naguzi muslimanima. Neka nek ostanu sagnuti i neka uzivaju dok ga primaju i sprijeda i otpozadi. I bez njih nas ima dovoljno kojima je u srcu samo Srpska a za ostalo nas zaboli.....