Dodik: Nisam protiv Ustava već onoga što je nametnuto sa strane

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da BiH može opstati ako se vrati na Dejtonski sporazum iz 1995. godine, te da on nije protiv Ustava, nego protiv onoga što je nametnuto sa strane.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Jos 9 dana i vraćamo govno zvano bih na fabrička podešavanja .
Al će biti padanja u nesvijest u saray evu i plakanja pogubljenog bakira i pijanog komsica

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️ Govno su ti mati, otac, okot ako ga imas i svi zivi i mrtvi koje ovom prilikom jebem sve na kamari. Ojha botino!

Radis12

Uhhhh bosanski Kurdi opet na respiratoru...
Uskoro vraćamo sve na prvobitno stanje ...
pa ces da vidis kako su bosanski Kurdi spremni za razgovore i dogovore.
Jadni mislili da ce im stranci tu ostati 1000 godina i ispunjavati njihove želje
Game Over kurdi...gotovo je vaše

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa eno ti Syada Kasimovica pa njemu pisi komentare jebo te on a i ti njega u straznjicu 💉💉💉

Odgovor
toljagaragibova666

Radis12, majku ti mrtvu jebem i djecu polukrepalu, ozracenu osiromasenim uranijumom. Sve ti mrtve i zive jebem tamo u pecalbi. Poserem ti se na grobove roditelja i jebem ti djeciji sprovod i prvi red na njemu!🤣🤣🤣

np63

turci su malo nervozni....opušteno....Miran razlaz je započeo.......

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa vi turci mozete da se razidjete samo od hrvata u federaciji nece ni kockasti sa vama odjebali vas totalno

Odgovor
Radis12

Tako da vama bosanskim Kurdima ostaje svega 5 većinskih kantina odnosno 23% teritorije ,uskoro bivseg bih-a😉

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️ Tako je od Turaka importirani Rumunu tj. Vlahu, cerke ti se najebem kad prvi put mecu baci.

durmozejnil

MiloDade, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bosanskog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, prije svega vjeruj mi da se primjeti da te je antinacista gdin Incko svojim antigenocidaškim Zakonom malkice zaista civilizirao tako da bi za tvoje potpuno psihološko i ideološko ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca mađarskog Ormana i slovenačke Tranše i bugojanskog Ace CIAaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

gregreska6

to što si kukavički prihvatio u parlamentu dok si se uvlačio u ... jedino u parlamentu možeš i promjeniti, ako ti radiš protiv ustava tada te vojska neće ništa pitati, biće ko Mara s gaćama ništa se ne pita same spadaju.