Dodik: Nisam za promjenu granica entiteta

Srna

BEOGRAD - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da je mirni razlaz u BiH jedina opcija koja će sigurno biti ostvarena u nekom narednom periodu i istakao da nije za promjenu granica jer je "granica između Republike Srpske i drugog entiteta uspostavljena međunarodnim sprazumom i definitivna i neće se mijenjati".

Vrati na vijest

Komentari 14

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

entiteti nemaju granica milokrade :) shuplja za nepismene

ilijatoljaga007

Spasoje Krkić
07.02.2021. 23:55
𝙄𝙡𝙞𝙟𝙖, 𝙙𝙖 𝙣𝙚 𝙙𝙪𝙯𝙞𝙢. 𝘿𝙚𝙩𝙚 𝙨𝙖𝙢 𝙨𝙚𝙗𝙞 𝙧𝙤𝙙𝙟𝙚𝙣𝙤 𝙙𝙚𝙛𝙡𝙤𝙧𝙞𝙨𝙖𝙤. 𝙎𝙞𝙠𝙩𝙚𝙧 𝙠𝙚𝙧𝙪!

ilijatoljaga007

kae bošnja gloªvurda,
- ma kontam ja, ba, da rode donose decu, al da pauk odnese auto.. ma, dâj.. bolan.. nemoj

Odgovor
Sratko

ccc znači mama ti rekla
da te roda donijela!!!!
Pa ne misliš valjda da ti je i
tata debilko kao ti i da je mjesto
materešine ti -jebo rodu!!!
Ma debelko....cccc
kiss :)

Sratko

A debilko zove preCednika...buhahahaha
Debilko,NATO je pravoslavne turke u BiH
spasio kolektivne traktorijade u romantične
predjele šumadije :)
Kasnije sami priznali da su napravili
grešku!JBG
Pročitaj,nacrtao sam ti dole ispod šta se
dešava,i budi miran ;)

Sratko

ilijatoljaga007,debilko,čak bi
i ti,mali retardinjo,morao znati
šta je SPIN!
Izbaciš nekakav "nonpaper" o
mjenjanju granica,digne se galama,
halabuka,čitav svijet posveti pažnju,
ponovo si u fokusu pažnje,
sagledaju se posljedice nečeg takvog,a
posljedice su uništenje svjetskog
poretka,ratovi za granice,od južnog
do sjevernog pola,nesagledivo...
Onda se,opreza radi,uništava ne samo
ideja izskazana u "nonpaper"u,nego i
bilo kakva mogućnost da do bilo čega
sličnog ikada dodje.
U konkretnom slučaju to je UKIDANJE
entiteta u BiH i formiranje funkcionalne
države,Formalno priznanje Države Kosovo
od strane srbije,višestruko umnožavanje
NATO snaga na zapadnom Balkanu,ubrzan
prijem država u EU i NATO!
I......čiča miča gotova priča!
E moj debilko...;)
P.S
Tek onako,zabave radi,naHebem ti
se loze...da sljedeći izdanak bude
ako ništa manje debilan ;)
kiss :)

ilijatoljaga007

čekamo tvoj znak predsedniče pa da razbucamo 18.7 u (◊)(◊)(◊)materne
OOooojhaa ovda oću ovda neću, ba, OOooopleetiii
a bošnja oštri »tipkovnicu« kako kreze reknu na staro BOŠNJOªĆKOM, ba

ilijatoljaga007

ûsrôô, glupi bošnja ništa ne gubi i kada se ozvaniči večna, najlepša REPUBLIKA SRPSKA i kada postane nezavisna, mislim u odnosu koliko sada imate.. podturčeni bošnja ionako ne živi niti u Republici Srpskoj, ni u zapadnoj Hercegovini i hudnik qoloquz brani 81.3⁒‼️čistog [od baliluka smrdljiva] prostora na kojem odavno ne postoji beha državnost sem na papiru, ba, svestan da će druga dva konstitutivna naroda blokirati svaku odluku koja se odnosi na zajedništvo, jednostavno jer ne žele da žive sa bošnjom, ba.. gotovo... nema više, razlaz, ba

Odgovor
Sratko

Pravoslavni turčine.....miiiiiiran!!!
ššššššššš!!!!!!

Odgovor
ilijatoljaga007

Spasoje Krkić
08.03.2021. 17:19

Bošnjaci su nastali kad i boy band Back Street Boysi 1993.

Odgovor
Sratko

buhuahhahahaha
jašta su :)
A nestali turskom
okupacijom Bosne i srbije!
aaaaahahahahahaha
šššššššššššššš debilko :)

Sratko

Sve su prilike da će se razgovarati
o MIRNOM ukidanju entiteta i
uspostavljanju funkcionalne
države R BiH ;)

Odgovor
ilijatoljaga007

popooshi mi [∞] moodo, ba

durmozejnil

E da nije bilo velikosrpske agresije Beograda i velikohrvatske agresije Zagreba na RBiH (shodno fašističkonacističkom sporazumu između nacista Miloševića i Tuđmana u Karađorđevu) i da nije bilo genocida nad Bošnjacima (istina samo nad muslimanima Bošnjacima), kao njenim jedinim autohtonim narodom, ili da barem međunarodni sudovi ovo sve nisu zadokumentovali, arhivirali i presudili, ili barem da se je manji bh entitet (koji je posljedica velikosrpske agresije i genocida nad Bošnjacima) nakon Dejtona demokratizovo i doživio katarzu, možda bi se moj Mile, Bošnjače pravoslavni, mogao i nadati opstanku dejtonskog unutrašnjeg uređenja države BiH, ovako uzalud se raduješ i nadaš!? Pogotovo u zadnje vrijeme, kada se čini mi se na zapadu nakon dolaska Bajdena gomilaju nekakvi OLUJNI oblaci demokratije, pravde i ljudskih prava!?

Odgovor
ilijatoljaga007

durmoze¡tinu
popooshi mi [∞] moodo, ba

DundjerDanqubic

Bolje da me ubiju na kucnom pragu nego da ja idem ratovati, Bosnjaci kazu da ce biti rat ako se mi genjocidni otcijepimo?!

DundjerDanqubic

Ne otcjepljun nas Dodik, bolje da sve budemo u potpuno jedinstvenoj BiH i islamske vjerosipovijesti samo da ne bude rata, ako budes to radio ili ako mi ne prestanemo da se borimo verbalno protiv jedne skroz jedinstvene BiH bice gadno a ja imam svedcku penziju i pola Srba nije za promjenu ni jednih granica niti je za otcjepljenje. Napravi referendum pa ces da vidis da nece uspjeti, pola nas nece glasati za otcjepljenje , a ostala cetvrtina nece glasati jer tebe ne voli. Ma slabo ko te uopte voli ja to kazem jer poznajem ljude, Mladi su svi i jedni i drugi i treci opet za neku vrstu bratstva i jedinstva pa ako poslije bude sta oni ce se tamaniti necemo mi. Ali ja se nadam da ce svi oni zivjeti srecno i sa crkvama i dzamijama ali prije mislim sa dzamijama jer je to jedina prava cista vjera kako oni kazu a ja sam se kod njih u to uvjerio.

durmozejnil

Ma daj uozbilji se majka mu stara!?

Odgovor
DundjerDanqubic

Ma pusti neka prica, to je sve trla baba lan da joj prodje dan brate moj.

durmozejnil

E moj mile, Bošnjače pravoslavni, pa vidiš da Srbiju i Srbe niko ništa i ne pita ni kada su državne granice u pitanju, a kamoli da pita neko nešto Bošnje pravoslavne u BiH kada je općinska, kantonalna ili entitetska administrativna linija razgraničenja u pitanju!?

Odgovor
DundjerDanqubic

Upravo tako, koliko nas vole evo najavljuju tuzbu za Srbiju neku. Ok, preko vas jebu i nas i vas zato se valja udruziti svi zajedno kako su to poceli ovi nasi iz opozicije a vidim bogami i vise od pola naroda jer ne mozemo gledati u proslost stalno kao vi, mi nismo takvi, i ja znam da ti meni ne vjerujes ali napravite potpuno jedinstvenu BiH pa ces da vidis da cu ti biti vjeran ako treba i kao pas samo da me ne diras!

DundjerDanqubic

Kad mi brat Bosnjak spomene rat meni se gace zatresu, Ljudi moji ja imam svedcku penziju , niko mi nije poginuo u zadnjem ratu a ni prije i nije meni do tog rata ako ce ga biti. Imam unucad i zelim da jos malo zivim pa taman u potpuno jedinstvenoj BiH i taman morao prijeci i na islam , ne bih bio jedini. Imamo istu genetiku sa bracom Bosnjacima a da ratujemo pa to nikad ni kod koga u svijetu nikad bilo nije samo kod nas na Balkanu. Mene niko nista ne pita o vjeri jer za to nije bila prilika niti ce je siguran sam da bude. Pola Srba nije za nezavisnu RS i # / 4 u Srbiji i to je susta istina i nije nikakav inat ! Ovako kako je neka bude ako moze ako ne moze onda se samo mirno predati Bosnjacima i pod njihovu kapu pa kako nam bude a bice dobro. Meni je zato draga nasa opozicija i nas Gradonacelnik Drasko koji je sigurno za jedinstvenu BiH ali nije vrijeme jos to isticati. prvo ide navlacenje lagano pa polako onda sve u svoje vrijeme, narod kad je gladan u svasta vjeruje samo ne u vlast.