Dodik: Obraćanje Šmita u Savjetu bezbjednosti - rezultat nemoći Zapada

N.N.

​BANJALUKA - Obraćanje Kristijana Šmita, visokog predstavnika kojeg Republika Srpska ne priznaje, u Savjetu bezbjednosti i optužbe predstavnika Velike Britanije na račun Republike Srpske za stanje u BiH rezultat je nemoći Zapada u pokušaju da kontroliše procese na Balkanu rekao je srpski član Predsjedništva Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

gregreska6

samo je rusija pokazala nemoć više je niko ne jebe. Razmisli malo o tome dodo jer će sad svi htjeti nekog da jebu kad rusiju ne mogu.

durmozejnil

Sabur Mile MARTIĆU, stari propali bh separatisto i vatreni simpatizeru domaćeg bosanskopravoslavnog izdajnika i genocidaša SRATka MLADIĆA, crnogorskopravoslavnog izdajnika i genocidaša RjADOVANa KARAdžića kao i srbijanskopravoslavnogizdajnika i genocidaša NESLOBODANa MILOŠevića, što se živčiraš i ljutiš!?
Sabur, zašto odmah kočijaški galamiš i prijetiš separatizmom i iredentizmom i kvariš ono malo popravljeni svoj rejting u javnosti!?
Jer vjeruj mi da se od nedavno da primjetiti (barem u javnosti) da je antifašista i heroj gdin INCKO svojim civilizacijskim antigenocidaškim i antiUZPovskim Zakonom malkice zaista popravio tvoje ponašanje i tvoje govore ka civilizovanijem, međutim za potpuno poboljšanje i ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš/kloniš stranih i domaćih propagatora SANUovskogebelsovskonačertanijske i velikosrbijanskookupatorske propagande ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi izgleda ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro zastalno iz Banjaluke preseljavaš u bh metropolu Sarajevo/VOJKOVIĆE/!?

bubalo.ragib

Jebacina u tri cina: Schmidt, Alkalaj i na kraju Dzafer-Beg. Joj годринe, sad Ilija кришћи i изува ko lemur-makaki 🐒, uvalim mu majci kurac u nozdrve.🤣🤣🤣

bubalo.ragib

“Suverenitet BiH je prioritetan i neupitan. Ali kao što smo danas čuli, ova teško izborena stabilnost je ugrožena. Slažemo se sa ocjenom visokog predstavnika da je ovo opasan put za sve građane BiH i šire regije. Lokalni politički lideri koriste zapaljivu retoriku, prijeteći da će spriječiti ili bojkotirati izbore, i odbijaju se uhvatiti u koštac s korupcijom. SAD osuđuju ovo ponašanje”, poručila je američka ambasadorica.

“Konkretno, svi bi trebali biti zabrinuti zbog koraka koje su preduzeli Milorad Dodik i Replika Srpska da blokiraju državne institucije u sprovođenju volje naroda i da oduzmu nadležnosti državi. Vlasti Republike Srpske također rade na povlačenju iz ustavnog, pravnog i institucionalnog poretka započetih i uspostavljaju paralelne okvire”, dodala je Thomas-Greenfield.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣KARAJ MARVU!!!

John doe

Koliko god eu bila nemocna ipak je dovoljno mocna da je eto tebi stala na rep i smanjila tvoja lajanja,ostalo ti samo od muke da rezis i gledas sta se radi

bubalo.ragib

Buhahahahahaaaa, vidi grbavca hoce nesto da mu bude zbog Schmidta. On ipak odrza govor a ti saspi jednu kofu govana u ta usta konjska i dobro zalij prolivom, mamu ti onu hrvaticu iskerebecim. Placi picko, placi!🤣🤣🤣

bubalo.ragib

oooooj Ilija bosanski ovcaru, sto se bolan ovako usra sebi u usta pred ovolikim auditorijumom sa svojim nepoznavanjem francuskog jezika? Zar te nije blam majmune sumski? E materi ti onoj vlasko-genocidnoj osobno zakajkarim u obje nozdrve!🤣🤣🤣
⬇️⬇️⬇️
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilijatoljaga007
21.04.2022. 16:20
pobogu, dejavu znači već negde viðeno, a DEZAVUISANJE je prepričavanje starih [već viðenih] fazona, viceva i grafita o zgranutom bošnji; primera radi, šta tu nije u redu, ba
a vi, kako te¿


⬆️Désavouer:
DEZAVUISANJE (fr. désavouer)odricanje, poricanje, nepriznavanje

DEZAVUISATI(fr. désavouer)poricati, poreći, odricati, odreći, ne priznavati, osporavati nešto, ne priznatisvoju vezus nekom osobom ili radnjom.

I GDJE TI ILIJA USLJIVI USLJO OVDJE VIDIS RIJEC "DEJA VU"
OTAC TE MRTVI JEBO MNOGO SE PRAVIS PAMETAN A OBICNI SI KURAC NA BICIKLU I TO ONAJ U SLAMNATOM SESIRU.
POBOGU ILIJA PERHANE, OPALIM TI MATER, TAJ RAD ILI TAKO NEKAKO BA!🤣🤣🤣

CitalacSaZapada

Rezultat tvoje nesposobnosti.