Dodik: Palmer uglavnom nameće rješenja na štetu država u koje dolazi

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da su posljednji istupi specijalnog predstavnika Stejt departmenta za Zapadni Balkan Metju Palmera ništa drugo do odraz kontinuiteta njegove politike prepoznatljive po miješanju i pokušaju arbitriranja po svom nahođenju u unutrašnje stvari zemalja u kojima se pojavljuje, uglavnom donoseći rješenja koja su na štetu naroda i država gdje dolazi i u kojima zaobilazeći realnost striktno pokušava nametnuti svoja rješenja

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

a to da ista pravila vaze za republiku kosovo i bih entitet rs nece da moze jer bih entitet rs je nastao na genocidu i etnickom ciscenju nesrpskog stanovnista a republika kosovo se odvojila bas zbog stalnih ugnjetavanja i omalovazavanja vecinskog naroda od strane srbije i spc tako da ne mjesaj babe i zabe

John doe

'ako želite slobodu ponosite se svojom zemljom..upravo to ti covjek pokusava objasniti,ponosi se svojom bih i shvati vec jednom da ste bosanci :)

DundjerDangubic

Jeste ,ko i tvoja u Srebrenici

bojan.blcity

Dundjeru stradala mnogobrojna familija u ovoj tragediji u Bejrutu.........

DundjerDangubic

Utopija je ,kad Kakir bokir,seta B lukom svaki dan,ali sve u svemu jebe Dodin nerast sve vas,i na kraju Moameda pedofila.

Odgovor
bojan.blcity

Mensure,kako tvoja familija u Bejrutu.....jesu li tvoji amidzici zivi i zdravo???

bojan.blcity

U prevodu to znaci da Palmer naMETNE "rjesenje"Dodiku medju guzove a onda Burle Dodik mora ovako skicat i vriscat ko" da svrsaje u Viskovica!!!

Jastreb

Samo neupućeni mogu sanjati isti tretman za Kosovo i entitet RS. Kosovo je postalo nezavisno zbog pokušaja genocida nad albanskim narodom od strane Miloševićevog režima. RS nikad ne može biti više od administrativne jedinice unutar BiH zbog počinjenog i presudjenog genocida. Nema nagrade za genocid, to je utopija.

DundjerDangubic

Ma Dodo ,pusti onog svog krmcinu nerasta ,da krkne Palmera,malo fali da mu one buljave oci ispadnu...U jebo mu krmak mamu...

Odgovor
bojan.blcity

Mensure,kako tvoja familija u Bejrutu.....jesu li tvoji amidzici zivi i zdravo???