Dodik: Policija Srpske uvijek uz svoj narod

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Dan policije Republike Srpske - 4. april, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srpske sa željem da i dalje budu garant bezbjednosti, stabilnosti i vladavine zakona u Republici Srpskoj.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

spasoje.krkanovski

Milorade Vukovicu, mene da se pita ti bi isao na kupanje ciklonom B jer takav bogalj samo trosi vazduh bez veze. Jebem te kljakava i da ti pukne guma na tim invalidskim kolicima mater ti kljakavu jebem!