Dodik: Pompeo potpisao odluku o sankcijama, a ne zna ko je Špirić

Fena

BANJALUKA – Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske i SNSD-a, tvrdi da je nevjerovatno da su Sjedinjene Američke Države (SAD) uvele sankcije poslaniku njegove stranke u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikoli Špiriću, koji je u opoziciji te da američki državni sekretar Majk Pompeo koji je potpisao tu odluku i ne zna ko je Špirić.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Slav

Ne zna on ni ko jeDodik

Mrki.4422

Svi vide kako nas kradu i zloupotrebljavaju osim nas samih . Kako uvjek pokušavaju da nadu opravdanje za njihove krade i manipulacije, uvjek ke nesto drugo po strani a ne korupcija i krađa . Valjda ce se jednog dana ovaj narod opametiti i uvidjeti prije drugih (koji su na hiljade kilometara od nas) ko su oni koji nas kradu i bacaju prašinu u oci o nekim drugim problemima koji u stvari i ne postoje, da bi oni mogli da nas kradu i da nas tjeraju da bježimo sa naših ognjišta dok oni imaju milione na svojim bankarskim racunima . Ini ce izmišljati probleme i plašiti ovaj narod sve dok budu mogli da bi sačuvali ono sto su od drugih ukrali ili oteli. Narode opameti se dok jos nije kasni.

BojanBL

Spiric radi za RS? hahahahahahhahaha
Tako mi stana u Becu od 800 000 km pa ovo je vic

Džihad Majmunbegović

ALI ZNA KO PRIČA I RADI ZA REPUBLIKU SRPSKU