Dodik: Ponovo ću pokrenuti vitalni interes ako bude potrebe

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će bošnjački i hrvatski član Predsjedništva BiH vjerovatno pokušati da nađu način da izvrgnu odluku Narodne skupštine Republike Srpske o zaštiti vitalnog entitetskog interesa u vezi sa izgradnjom Pelješkog mosta, ali da je spreman da svaki put to pitanje vrati na parlament.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

meho.tica8

Dodik glava došla u kocku koliko je zateko od nerada i pričanja šupljih priča i bajki. Pa dali burlo zna da sve on sta bude htio da ce se povlacit vitalni .

pikaso

Nesretnici prokleti.....treba vas sve vitalnom motkom počistiti ..samo jest da bih trebalo cijelu šumu posjeći koliko vas ima...kolike su vam glavurde otekle od žderanja ..eto i Dodik glava došla u kocku koliko je zateko od nerada i pričanja šupljih priča i bajki.

Arkade

Pa dali burlo zna da sve on sta bude htio da ce se povlacit vitalni

ManjacaSlavna

A ljubavnike ćeš opet počistiti ?!

Rade

Burle je totalno prolupao

Odgovor
Starcevica

pričala ti mama kako joj lupao jaja o g ?

Vezista

izvuci ga malo duduce mi u federaciji nemoremo mrdnut gloovom, ba