Dodik: Povećanje penzija u januaru, budžet RS stabilan

Srna

BANJALUKA - Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da je Izvršni komitet ove stranke zaključio da je budžet Republike Srpske stabilan, da se izmiruju sve budžetske obaveze, a što je vidljivo iz drugog rebalansa budžeta koji iznosi 3,636 milijardi KM i viši je od planiranog prvim rebalansom.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Ovako dobre plate nisu ni u "Svici" kao sto su kod nas na budzetu Republike Srpske.....u "Svici" 70% plate ide na rezije a kod nas 30% -40%....jbg

bojan.blcity

Nema plate ako nisi na budzetu......nema ni penzije ako nisi radio za budzetsku platu i od nje izdvajao za penzioni fond.....

toljagallija007

ajmo balinčad hiija u krpe valja vam se zorom fatat kesice s krompiračom pa se negdje na kružnom prema Hercegovini bacat pod auta s onom starom,
- trbal bolan irgeta, ba.. mislim...bruka

Odgovor
bojan.blcity

Tebi je lako ti si na budzetu pa imas 2400KM platu,topli obrok,regres......i jos zajebavas Dodika i vladu Republike Srpske fuj,fuj....

nmfjhgtmaagmydrkwn

Protiv bezumne politike Burle i podrepasha se svojevremeno pobunio Aleksandar Dzombic, pa je bez riječi nestao sa političke scene.
Na njegovo mjestu dolazili redom oni koji su bez pogovora izvršavali bezumne naredbe Burle i njegovih tajkuna.
Svako povećanje plata i penzija dolazi od bezumnih kredita koji uporno pokrivaju sav kriminal i korupciju vlasti u RS.
Dugovi su sve veći, a zakonski akti ne predviđaju kažnjavanje onih koji donose odluke o podizanju novih kredita.
Sve je začarani krug bezumne vlasti i korumpiranog pravosudja, a pod pokroviteljstvom MMFa i BUrlinih šefova u Vašingtonu.