Dodik: Pripremljen novac za plate Srbima u zajedničkim institucijama

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pripremljen novac da se za sve Srbe u zajedničkim institucijama BiH isplate plate do kraja godine.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Novac za plate Srba u institucijama BiH ne može biti osiguran na način kako to tvrdi Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH. Iako je on danas populistički utvrdio da u Republici Srpskoj "novca za plate Srba u institucijama BiH imaju do kraja godine", zakon u ovome slučaju je jasan.
Naime, članom 4. Zakona o plaćama i naknadama u institucijama BiH, jasno je precizirano da sredstva za plate i naknade zaposlenih u institucijama BiH osiguravaju se isključivo iz budžeta.(Klix)

np63

Umanjiti davanja u Sarajevo za iznos bruto plata i ostalih davanja radnicima Srpske nacionalnosti. Uporedo organizovati njihovo preselenje u Istocno Sarajevo i raditi paralelno na uspostavljanju nasih institucija....mic po mic i na kraju Miran Razlaz.

toljagaragibova666

Sta ces isplacivati u januaru grbavi muflone? Kurčinu od ovce jebo ti svoju Miru u napičak. Jebat ce ti tvoje vlasine majku kroz majku kad para nestane a od zajednickih institucija mogu samo debelu kurčinu da naplate. Buhahahahahah muflon, buhahahahahaa!

Sratko

Jel to od ovog sto je MMF
prebacio 200 miliona?
Poslije?Budžet entiteta,koji bi kolabirao
bez istih ovih 200 miliona,budžet koji nemože isplatiti ni najnižu penziju,budžet koji su Laktašenko i braća davno
opljačkala tako da se danas faktički
ne može ni formirati???
Planiraj i ove desetine hiljada
svetosavaca sto iz okolnih sela i gradova
crneče u većem entitetu...
he he he

Odgovor
np63

Sratko crni ti se to brines za nas budzet, nemoj molim te..... Od vase brige za Srpskom mi dobijemo alergiju posto ste gori od ove ambrozije.