Dodik: Putin me nikada nije prevario

Tanjug

BANJALUKA/LONDON - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je u intervjuu za britanski list “Gardijan” poručio da neće pokleknuti pred prijetnjama zapadnih sankcija i pred skorašnji sastanak sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom rekao da ga Putin nikada nije prevario.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Ajde bosanski Kurdi iz 23% Rezervata priznajte ko vas je žešće guzio da li Karadzić u ratu ili Dodik u miru na suvo ?! 😄😄😄

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️I kao sto vec rekoh, prcim ti majku u casu kad bude dusu Bogu predavala pa neka vlaska fuksa krepe s osmijehom na zvaljama.💩💩💩

Radis12

Bosanski Kurdi na aparatima...
Uskoro i oficijelno kraj bih-a ,propalog protektorata kome ga je Lemi zaćero do jaja

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Prcim ti kcerkicu kad baci prvu mecu turski kopilane a nakon jebacine mozes da mi ga oblajvas da bude cist i spreman za ponovnu upotrebu.

uqdqfykdypnhimthxo

Ali zato si ti nas prevario 1000 puta.

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića kao i crnogorskog migranta i genocidaša Rjadovana Karadžića, prije svega mani se Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca mađarskog Ormana i slovenačke Tranše i bugojanskog Ace Cijaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?