Dodik: RS ne želi novog visokog predstavnika

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Predstavnici međunarodne zajednice, a najviše EU i SAD najviše govore o vladavini prava a oni ga najčešće krše, što pokazuje djelovanje visokog predstavnika, rekao je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH na posebnoj sjednici NS RS posvećenoj djelovanju visokih predstavnika.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

neprihvatljivo je da i jedan entitetcic sa 750.000 glava koji je usto nastao genocidom,etnickim ciscenjem odlucuje o drzavnim pitanjima drzave u kojoj se nalazi i cije zakone mora postovati..dosta lajanja okolo kosti milokrade,smijesan si vise..tik tak tik tak
o stanju u bih ce se odlucivati na nivou bih a ne na nivou opstina,kantona ili entiteta..malo puno pridajes sebi vaznosti milokrade,i sebi i toj sjednici opstinara..zivi bili pa vidjeli..tik tak

Struka001

"Neprihvatljivo je da se o našoj sudbini razgovara sa nekih udaljenih destinacija na kojima ne vidi sama priroda problema u BiH i da nas niko ne pita kako mi vidimo svoju budućnost", rekao je Dodik.
Gospodin dodik je za običan narod u RS udaljena destinacija. Ni on ni njegova uža i šira porodica nemaju empatiju za porodice koje preživljavaju sa 600KM. Oni uopšte ne znaju da u RS postoje javne kuhinje. I da je narod gladan. A zato zna voditi visoku politiku od koje se kazan neće napuniti. Narode u pamet.

Butros

Opa Mile!
Covjek zna kako treba sa vazalima. Bosnijaci (oni sa ove internet stranice) , sta je razlog vaseg postojanja? Nemate ni istoriju niti zelite da je pravite u buducnosti. Znate samo da se naguzite da vas kara i vama upravlja ko god hoce.
Lakse vam je u guzicu nego u glavu.

Odgovor
John doe

butros,koju ti imas istoriju..je li onu sto je plasira sanu i spc sekta ??
koja je to tvoja visevjekovna istorija kad postojite od 1918. godine ?? de nam malo pojasni
de nam malo pojasni kako to da bosna i bosnjaci muslimani,bosnjaci katolici,bosnjaci pravoslavci postoje i vijekovima se unazad spominju za razliku od srba koji se pocinju spominjati od 1918.
de nam ti malo objasni istoriju i kako da prvi bosanski rijecnik postoji 160 godina prije prvo srpskog rijecnika..
de nam malo pojasni tu istoriju pa cu i ja tebi s cinjenicama pojasniti da si najmladja nacija na ovim prostorima i ti i ta drzava i nacija kojoj pokusavas pripisati svu istoriju na ovim prostorima..objasnicu ti i silovanje istorije od stranu sanu i spc sekte i 'otimanje' svega sto je bilo pravoslavno i prisvajanje kao da je visevjekovno srpsko??kako nesto moze biti necije u proslosti kad taj neko nije ni postojao u toj dalekoj proslosti..
proslo je vrijeme medijske cenzure koju su vrsili sanu i spc sekta decenijama u nazad pa je prolazila samo njihova istina i ono sto oni odobre da se siri po medijima,zato vam mozgovi i jesu ispranu od strane sanu i sc sekte i lako vas koriste za svoju propagandu..
ma prc milojko na tvoju nepostojecu istoriju jado..edukuj se van granica znanja koje ti je sanu i spc sekta postavila..jado jadjani,ti i tvoja iskrivljena istorija

Odgovor
Butros

Drago mi je da si se prepoznao u mome pisanju.
Ne znam o cemu mogu da raspravljam sa neznalicom i primitivcem kao sto si ti.

John doe

milokrade,samo ostro..otkazi saradnju sa svima i uvedi im sankcije :)

durmozejnil

Istina, Bošnjaci pravoslavci su imali i dodatni pritisak od velikosrpske politike Srbije, koja je vršila/vrši/ posrbljavanje istih (Načertanije, Garašanin i sl.)!?

durmozejnil

Ja ne znam šta je sa ovim Bošnjacima pravoslavcima u manjem bh entitetu pa ovoliko napadaju Incka?
Pa nije on Benjamin Kalaj, koji je zabranio da se zovemo Bošnjacima i da svoj jezik zovemo Bosanski?
Do njih je? Oni su olako pristali da se izjašnjavaju bh Srbima i da svoj jezik nazivaju Srpskim!? Nigdje veze!?
Kako Bošnjaci muslimani nisu pristali na tu zabranu i evo hvala Bogu uzvišenom i danas smo Bošnjaci i svoj jezik zovemo Bosanskim.

goran.bl

Milorade sjaši više s tom pričom! Hoćemo veće penzije i plate!

goran.bl

Milorade sjaši više s tom pričom! Hoćemo veće penzije i plate!