Dodik: RS nije formirana da bi bila u BiH

N.N.

BEOGRAD - Milorad Dodik, srpski član predsjedništva BiH, rekao je da je ono što je najgore u BiH jeste pokušaj da se zaustave procesi, da se ljudima nameće mišljenje, da im se zabranjuje da misle i da Republika Srpska nije formirana da bi bila u BiH.

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

OpeljeskiMost

Staješ na najveću muku avlijanerima ahahahaha

OpeljeskiMost

Uskoro će možda i noćas ndh vehabije genetićari historićari u glas da svojim naućnim šarlahovim metodama iznose naućne ćinjenice ahahaha

OpeljeskiMost

Milorade , stjerao si ove balijandere ispod mene u još manji pašaluk nego u onom u kom su bili ahahaha

OpeljeskiMost

Da si rekao suprotno kao što to priča avlijanerima njima drag SDS i PDP onda ova dva balijendera ispod mene Arkade i TheDrzavniUsraniCinovnik bi te u dpe ljubili!

Arkade

Onaje oteta a sve oteto je prokleto i dobro znas da neces dugo ni ti a ni bre u jagodinu pa tamo svrbuj

Odgovor
OpeljeskiMost

Republiku Srpsku nismo oteli od vas ali razumijem primitivne avlijanere šta hoće reći a to znači da će vam majka Turska nestati za koju godinu jer su oni kad su tu došli poklali pravoslavno stanovništvo i naselili smrdljive turke vašu braću.

TheDrzavniCinovnik

Govoreći o izmjenama izvornog Dejtona i smjenama te pritiscima koje su trpili srpski političari iz SDS, Poplašen navodi da je tome u ključnoj mjeri kumovala „naivna faza političara iz Srpske“.

– Koja je bila preplavljenja divljenjem zapadu i vjerovanju strancima na riječ. I sam Dodik (Milorad Dodik, lider SNSD, .) je nedavno to protumačio kao svoju naivnu fazu u kojoj je naivno vjerovao strancima – istakao je Poplašen.

Odgovor
OpeljeskiMost

Poplašen si ti dobro jer od izrazito teškog balijandera postaješ Srbin ahahahaah mamaruti svoju pretvorićeš se i u gowno ako treba samo da bi sačuvao tu svinjsku glavu

TheDrzavniCinovnik

– Međutim, na scenu su došli Srbi kojima je bilo najvažnije da dođu na neku funkciju. Dozvolili su da se nekim bonskim ovlaštenjima i pritiscima smjenjuju ljudi. Jednosatvno nije bilo srpskog jedinstva u vrijeme kada su ti ljudi smjenjivani. Visoki predstavnik nije imao pravo da smjenjuje ljude. Da su Srbi, bez obzira na kojoj strani su bili i kojoj političkoj partiji pripadali, stali jedinstveno i odbili smjene, toga ne bi ni bilo – kategorična je Plavšićeva.

Podsjeća da su srpski političari imali samo jedan cilj koji im je narod na izborima dao, a to je da čuvaju opstanak Srpske.

Međutim, kako kaže ona, kada se upetljaju partijski i lični interesi onda se desi to što se tada dešavalo srpskim političarima u Srpskoj koji su smjenjivani, a niko nije stao uz njih.

– I onda kažu kriv je Pedi Ešdaun. Pa nije kriv on već Srbi koji nisu bili jedinstveni i nisu željeli da stanu jedni uz druge i kažu ne. Bilo je važnije doći do fotelje, nego stati uz smjenjenog čovjeka. Kažu uzeli nam vojsku. Nisu je uzeli nego smo je sami dali. Kako su to smjeli dozvoliti? Srpski identitet je vezan za vojnika i to se nije smjelo desiti – poručuje Plavšićeva.

TheDrzavniCinovnik

Milorad Dodik i SNSD-ci su najveci IZDAJNICI u istoriji Srba a o tome ce uskoro i nasa djeca,unuci i ostala pokolenja za vijeke vijekova uciti u skolama i na fakultetima u Republici Srpskoj,IZDAJNIK Milorad Dodik je prvi medju Srbima priznao genocid u Srebrenici a video dokazi postoje u arhivi RTRS-a i YouTube,IZDAJNIK Milorad Dodik je da bi dosao na vlast pravio spiskove koje ljude iz SDS-a visoki predstavnici trebaju smijeniti i uhapsiti umjesto da ih zastiti i tako pokaze Srpsko jedinstvo o cemu su nedavno govorili Biljana Plavsic i Nikola Poplasen ali bile su mu draze fotelje i funkcije,IZDAJNIK Milorad Dodik je nase Srpske heroje Radovana Karadzica i generala Srpske vojske Ratka Mladica nazivao ratnim zlocincima i zajedno sa Borisom Tadicem isporucio ih u Hag,IZDAJNICI SNSD-ci su glasali u narodnoj skupstini Republike Srpske za prenos nadleznosti i formiranje ustavnog suda BiH pa smo zbog toga ostali bez zastave,grba,himne i dana republike 9 januara,IZDAJNIK Nikola Radmanovic je potpisao da udjemo u NATO i to nakon sto su bombardovali Srbiju a sad su SNSD-ci IZDAJNICI prihvatili nastavak reformi i ubrzani put ka NATO-u, itd itd.......................sve ce to uskoro biti napisano u citankama i knjigama da nasa djeca i buduca pokolenja uce u skolama i na fakultetima Republike Srpske i Srbije,sada i uvijek i u vjekove vijekova,Amin.

Odgovor
OpeljeskiMost

Kako nisu izdajnici kad su vas hebali u federaciji ahahahaha