Dodik: Razgovaraćemo u Banjaluci o povratku u institucije, BiH je velika nevolja

N.N.

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da će se vratiti u Banjaluku i razgovarati sa svim partnerima u vlasti, ali i u opoziciji o povratku u istitucije BiH. Napominje da je ključno pitanje kako Srbi ne mogu da dobiju ono što su dobili i što je potpisano u Dejtonskom sporazumu. BiH je, kaže Dodik, jedna "velika nevolja, jedna retrogradna stvar".

Vrati na vijest

Komentari 20

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!

perobabiic2021

Nestalo je bratstvo i jedinstvo, a osobito ravnopravnost koja je vladala u komunistčkoj Jugoslaviji, kao npr. u kompleksu bivše željezare Sisak, gdje je nekada radilo 10000 radnika, a na raznim mjestima 102 direktora, od kojih su bili 101 SRBIN i 1 CRNOGORAC. Dobro nije baš tako ali ja onako otprilike a danas nema niti jednog radnika Hrvata niti radi željezara. To je prava srpska ravnopravnost! To što radi vješamo maci o rep. Skupo smo platili ovu našu samostalnost ali zato danas mi Bošnjaci u Hrvatskoj zajedno sa braćom Hrvtaima živimo kao bubreg u loju i zezamo druge, zato smo ovdje jer nam je više nego dobro.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Pojedi kantu vrelih govana botino da zasladis nakon sendvica sa podrigusom. Nakundacim ti se zenskog roditelja u analni otvor a zatim u zvalje. Mrs smrdo smrdljivi!

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Jebo ti svoju mater Ragibe da ti moš jebavat ne bi ovdje stalno visio i hvalio se. Uzmi tanjir i napuni ga govnima i zaljepi ga sebi na ono mjesto gdje ti je nekad bila ona mala čunica.

Sratko

Neeeeeeee!!!!
Laktašenko izdrži obećao si...idi do kraja pa sta bude!Bar jednom imaj muda u životu!!!

Odgovor
perobabiic2021

Ne bih ja njima vjerovao Bošnjače brate moj bubalo. ragibe, i ja sam Bošnjak da znaš. Nik je tu da zavara Srbe kako ti kažeš Vlahe. Imaš i ti dosta nikova ovdje.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️ Babiicu, jebo ti svoju mrtvu mater u supcinu bizonov botu sugavi!

Odgovor
Munira.Hasanpasic

Jebo ti svoju mater Ragibe da ti moš jebavat ne bi ovdje stalno visio i hvalio se. Uzmi tanjir i napuni ga govnima i zaljepi ga sebi na ono mjesto gdje ti je nekad bila ona mala čunica.

perobabic2021

Nestalo je bratstvo i jedinstvo, a osobito ravnopravnost koja je vladala u komunistčkoj Jugoslaviji, kao npr. u kompleksu bivše željezare Sisak, gdje je nekada radilo 10000 radnika, a na raznim mjestima 102 direktora, od kojih su bili 101 SRBIN i 1 CRNOGORAC. To je prava srpska ravnopravnost!

bubalo.ragib

Sut bolan guto, erotika, rece mu Usnija i posla ga kuci u BiH.

Odgovor
perobabiic2021

Možda sad nas nas Bošnjake pa i tebe jebu sad ponajviše, ne bih im ja vjerovao.

bubalo.ragib

Joj sto Usnija igra saha s ovim gutavim bizonom. Jos malo pa ce ga i po burek slati.😍😍😍

Odgovor
perobabiic2021

Šuti Babo , dosta smo mi Bošnjaci ispušili, mogli bi opet.

Odgovor
bubalo.ragib

Istovarim ti se na grobove oba roditelja vlasino!😍😍😍😍
p.s. fazoni su ti karina obicna, retardinjo.

Butros

Ja cujemda ce Rusi dolaze uskoro?!
Da li je to dio pregovora o nesirenju nato?

Odgovor
BilalBalijagic

Haha hoce kako nece, de provjeri kroz prozor da nisu mozda blizu. Imaju oni precih poslova od malih vukojebina.

Odgovor
bubalo.ragib

Doci ce butrose pijandure ruske da ti ga zaklamfaju staroj.

Odgovor
Sratko

Kako kad su im na granicama NATO a ne moze pomoći sama sebi a tek a se brani na granicama-Ukrajina,tako da ćeš vidjeti svašta drugo ali ruse sigurno nećeš!😉

Odgovor
perobabiic2021

Svašta smo mi pričali pa nam nato popuši kurčinu i ode, ne budi prevelika budaletina da u svašta vjeruješ.

perobabiic2021

Vučićeve riječi u prijevodu- vratite se u institucije da budete gaženi i hebavani još i da trpite! Usput izgubit ćete najbolje prijatelje u svijetu zbog male Srbije!

perobabiic2021

Milijun posto siguran znak da se vraćaju u institucije , malo će još da zatežu ali će se vratiti jer Srbija neće da žrtvuje svoj narod za tamo neke Srbe. To nije nikad ni radila. Baš ga je Vučić nategao i to pošteno. Pored vraćanja u institucije dobio je sankcije, ukore, prijave, sudove, možda će ga iz SIPE da hapse zbog prijava itd. Otišla mast u propast. Sugerirali su ti ljudi da ne vjeruješ Vučiću niti bilo komu iz Srbije ali ti nisi slušao kao veliš ako je iz Srbije taj voli RS a sad tek vidiš da si na pogrešnom kolosijeku skroz! Moguće je da će sada pokušati neku brljotinu ali sad je kasno.

SUNCE SIJA

Ideš li sad do kraja,izdajnice jedan.

Odgovor
BilalBalijagic

Njemu se nikad ne zna.

perobabiic2021

Ovako prođu Srbi kad vjeruju nekom iz Srbije,. Ovako je radio i Milošević. U Srbiji još uvijek vlada duh titoizma i zajedništva svih naroda i narodnosti SFRJ; to u Srbiji nikad neće umrijeti.

Butros

Ти не знаде мрети крај сломљеног мача,

На пољимa родним, бранећи их часно

Китио си цвећем сваког освајача.

Певајућ’ му химне, бестидно и гласно.Слободу си вечно, закржљала расо,

Чек’о да донесу туђи бајонети,

По горама својим туђа стада пас’о,

Јер достојно не знаш за Слободу мрети.Покажи ми редом Витезе твог рода,

Што балчаком с руку сломише ти ланце,

Где је Карађорђe твојега народа,

Покажи ми твоје термопилске кланце.С туђинском си камом пузио по блату,
С крволоштвом звеrи, погане хијенe,

Да би мучки удар с леђа дао Брату,

И убио пород у утроби жене.Још безбројна гробља затравио ниси,

А крваву каму у недрима скриваш,

Са вешала стaрих нови коноп виси,

У сумраку ума новог газду сниваш.Бранио си земљу од нејачи наше,

Из колевке пио крв невине деце,

Под знамењем срама уз име усташе,

Ставио си Христа, Слободу и Свеце.У безумљу гледаш ко ће нове каме,

Оштрије и љуће опет да ти скује,

Чију ли ћеш пушку обесит о раме,

Ко најбоље уме да ти командује.Јован Дучић

Odgovor
perobabiic2021

Nekad bilo sad se spominjalo.

durnozejnil

Najboli način da izgubi SNSD ! Vraćaš se iako ti ne valja!!!!!!!!!!! Yebe lud zbunjenog!

durnozejnil

Nevjerovatno ali istinito! Pa čemu sankcije, kazne, sudovi, pogazićeš i odluku dva stalna člana SB UN ! Čemu sva priča o svemu? Vjerovao si Vučiću i šta si dobio? A tek šta ćeš dobiti?! Srbi pakujte stvari i bježite iz te vukojebine zvana BiH !

durnozejnil

Sad si baš puko i ti! Šta ćeš reći onima koji su stavili veto u UN protiv Šmita? Šta ti radi jedan peško to je nevjerovatno.

hcosic69

.jebiga nije ti prvi put. podvi Rep pa na poso. povedi i Harmonikasa prvi radni dan.

Jastreb

Najteže će ti biti privoliti Dušanku Majkić. Ovako reče moralna vertikala nekidan: “Povlačenje nametnutog zakona i odlazak stranih sudija iz Ustavnog suda BiH za nas je minimum za povratak. Ako se to ne desi nećemo se vratiti u institucije.”

durmozejnil

Evo njega ga opet?
Ha, Ha, Ha,...
Odnosno bilo bi smješno da nije žalosno?
Taman čovjek pomisli da ga je Aca Ciaš malo uhavizo i urazumio kada etoti njega ponovo lupa kao Maksim po divizmi?
Pa stani malo Mile MARTIĆU majka mu stara šta i dalje mlatiš praznu slamu tj. velikosrbijanskogebelsovskonačertanijsku propagandu!?
Kakav 9. januar 1992 i kakva 30togodišnjica i kakvi trice i kučine pa valjda 30. novembar 1995 tj. 26togodišnjica majka mu stara!?
Kako će 9. januar iz 1992. biti Dan današnjeg manjeg bh entiteta Republika srpska!?
Prvo shodno Odluci Ustavnog Suda BiH to nije u skladu sa Ustavom BiH jer duboko vrijeđa druge i drugačije tako da bi vrlo lahko i po tom pitanju mogao krivično odgovarati!?
A drugo zar je zaista današnji manji bosanskohercegovački entitet Republika srpska, koji je kao niža bh administrativna jedinica novim unutrašnjim entitetskokantonalnom uređenjem RBiH formiran prije 26 godina u Dejtonu (novembra 1995 godine), pravni sljednik separatističke, paradržavne i zločinačkogenocidne tvorevine tkz. Srpske Republike Bosne i Hercegovine nastale 1992 kao produkt SANUove velikosrbijanske fašističkonacističke politike i oružane agresije Republike Srbije /potpomognute Republikom Crnom Gorom/ na Republiku Bosnu i Hercegovinu!?
SVAŠTA!?
Ako je to stvarno istina onda uzimajući u obzir međunarodno pravo i civilizacijske norme zaista teško da opstane i dugoročno zaživi ovakvo unutrašnje/entitetsko uređenje države Bosne i Hercegovine i onda me zaista i ne čudi ovolika hampa i težnja svekolikog civiliziranog svijeta na čelu sa SADom za promjenom postoječeg Ustava države BiH u pravcu maksimalnog jačanja institucija države BiH pa čak možda i u pravcu ukidanja postojećeg unutrašnjeg entitetskog i kantonalnog uređenja države BiH!?

bojan.blcity

Sad ce opozicija biti protiv "povratka" u zajednicke institucije pa ce ih novinari sa RTRS i ATV opet nazvati izdajnicima 😂😂😂

bojan.blcity

Nema vise "posebnih" sednica narodne skupstine Republike Srpske,to je vec propalo 😃😃😃....sad ce da bude "SABOR" nasih vlada u BL a ispred zgrade ce da se okupi i staro i mlado iz SNSD-a.....😂😂😂