Dodik: SDS i PDP uzbunjuju građane događajima kojih nema

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da SDS i PDP ovih dana vode kampanju protiv svega čega nema, te da su prvo pokušali da uzbune javnost o vježbi NATO, koja nije održana i neće ni biti, a potom i o poskupljenju struje za domaćinstva koga nema.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

milankutic

Vježbi NATO-a na Manjači neće biti zato što oni neće, a ne što bi im Dodik zabranio.

np63

žao mi je što dvije najjače opozicione stranke nemaju konkretne ideje, konstruktivne prijedloge nego su glavni akcenat bacili na izazivanje nekakvog haosa u kojem bi oni profitirali. Mislim da bi većina građana prepoznala i nagradila te dobre i konstruktivne prijedloge i ideje a ovako doživjeće opet katastrofalan fijasko, ne zato što pozicija radi dobro nego što narod nije u njima prepoznao alternativu. Poruka za opoziciju: ,, Manite se prepisanih scenarija haosa, kopije nisu dobre, a originalne ideje su uvijek na cijeni ".

xuf10081

Covjek od 10000 lazi