BiH

Pratite nas na Google news

Dodik: SNSD - garant očuvanja Srspke

Dodik: SNSD - garant očuvanja Srspke
Dodik: SNSD - garant očuvanja Srspke
Srna

KOTOR VAROŠ - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik rekao je na tribini u Kotor Varošu da je cilj SNSD-a na predstojećim izborima da odbrani nacionalni srpski identitet i Republiku Srpsku.

"Kampanja Saveza nezavisnih socijaldemokrata vodi se pod sloganom 'Za pobjedu Srpske' i posvećena je tome da Republika Srpska pobijedi sve političke i ekonomske izazove koji su pred njom", rekao je Dodik.

On je naglasio da SNSD ima jedinstven tim koji može da obezbijedi političku stabilnost za Republiku Srpsku, kakvu je imala i u proteklih osam godina.

Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović naglasila je da je vlast, predvođena SNSD-om, u prethodnih osam godina uspjela da obezbijedi stabilnost, redovno izvršavanje budžetskih obaveza, te isplatu penzija i plata.

"U dogovoru sa sindikatom povećane su plate, penzionerima su povećane penzije nakon mnogo godina, a namjera je da se do kraja godine ide u novo povećanje", istakla je Cvijanovićeva.

Nosilac kandidatske liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan Nikola Špirić rekao je da kontinuitet jačanja Srpske treba nastaviti i u Sarajevu i da jedino kadar SNSD-a može odgovoriti svim izazovima.

Kandidat za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Radenko Bubić poručio je građanima Kotor Varoša da su na listi SNSD-a odgovorni ljudi koji imaju znanje, mudrost i energiju da se bore za interese Srpske i bolju budućnost.

On je obećao da će se, ukoliko bude izabran, boriti da u Kotor Varošu bude još veća zaposlenost radnika.

Na tribini u Kotor Varošu predstavljeni su kandidiati SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice jedan i kandidati za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije