Dodik: Sa Šmitom samo kao sa bivšim ministrom

Uroš Vukić

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH odgovarajući na pitanje kako vidi to što je Kristajan Šmit, visoki predstavnik u BiH rekao da je spreman na razgovor i neformalni sastanak sa predstavnicima Republike Srpske, rekao je da može na Jahorini.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

ČITAJ BAGRO GENOCIDNA:
1172. god. piše Helmold von Bosau iz Lübecka nakon svojega putovanja Balkanom: “…zovu se Servi, đavolovi sinovi, bez jarma Božjega, obslužitelji svih prljavština, koji na svojim mjestima na zvjerski način žive, divljiji od životinja.” Helmoldi Presbyteri Chronica slavorum; In: Monumenta Germanica Historica, Scriptorum tomus XXI, Hannoverae MDCCCLXVIIII

toljagaragibova666

Kakav divan dan. Proslava vremenske nepogode u Kninu tek sto je pocela kad stize divno priopcenje o odapecu Lažanjskog, fasistickog smeca s gutavim licem. Halleluja brother, halleluja!

bojan.blcity

Milarad SMRADOdik je jako ozbiljno bolestan covek i nedavno je bio podvrgnut hirurskom zahvatu odnosno operaciji na vilici......patoloski nalazi nisu dobri......zbog tiga je i razumljivo ovakvo njegovo "negativno" ponasanje 😡😡😡

bojan.blcity

Milorad SMRADOdik je kao mala kujica 🐶🐶🐶......laje i rezi ali ne ujeda........od referenduma do Rasine i sina Igorove jebene peticije💊💊💊🚍🚍🚍😂😂😂

piv77569

I jos jedna u nizu lazi Burle i podrepasha.