Dodik: Sramota, pa i ako je od Izetbegovića, Jasenovac nije sredstvo

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je da je skandalozan i ponižavajući, i sa ljudskog i sa političkog stanovišta, prijedlog Bakira Izetbegovića da se u "zakonu o zabrani negiranja genocida u Srebrenici", koji je nametnuo Valentin Incko, ugrade i amandmani koji bi se odnosili na zločin u Jasenovcu.

Vrati na vijest

Komentari 9

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

ајмо хиия, припреми се крезави бошња мумине, још мало да захлади па ћете сви скупа махати »moodima« према анадолији Тај рад Ооойха я йебем бошње, ба

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa u koju si ti skolu u Tuzli isao kad recenicu zapocinjes malim slovom 🐜🐜🐜

J-lukic

Bakir, ne samo da je glup, nego i veoma bezobrazan

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika SRatka Mladića, da imaš pameti i obraza odjurio bi što prije u Potočare i kleknuo vilibrantovski i vilibrantovski uputio izvinjenje za podršku velikosrbijanskoj agresiji na državu RBiH i za genocid nad Bošnjacima muslimanima!?

Odgovor
J-lukic

Zakon u RS je stupio na snagu, odmah hapsiti te treba, radi tih izjava i radi toga što pozivaš na terorizam na srpske zvaničnike i njihove porodice
DAKLE, ODMAH HAPSITI

DundjerDangubic

Potocari su laz,ukopavaju sve i svasta...?

Odgovor
toljagaragibova666

Tako je dundjeru, ali meni je bitno da je ona kafilerija u Sokolcu zvana mali zejtinlik dobro popunjena. Bice toga jos uskoro u Boga se nadamo.

ilijatoljaga007

tako je Predsedniče REPUBLIKE SRPSKE diko naša‼️
ne mogu se otet utisku da če Živkan Novu Godinu u trezoru predeverat Taj rad

ilijatoljaga007

»Tuzla- Gladni penzioneri ustali protiv bijelog hljeba i paušala«

»SANSKI MOST- Učenici odbili ući u hladne učionice«
zejtine, oš još koji naslov iz mahale, ba.. mrtve ti ¡ebem Taj rad OOOoooojhaa bošnja
🔻

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika SRatka Mladića, da imaš pameti i obraza odjurio bi što prije u Potočare i kleknuo vilibrantovski i vilibrantovski uputio izvinjenje za podršku velikosrbijanskoj agresiji na državu RBiH i za genocid nad Bošnjacima mislimanima!?

Odgovor
ilijatoljaga007

tako je Predsedniče REPUBLIKE SRPSKE diko naša‼️
ne mogu se otet utisku da če Živkan Novu Godinu u trezoru predeverat Taj rad

ilijatoljaga007

упитан да се осврне на дело свога бабе који је мрдељо у Фочи, султан Живкович је додао,
».. млоги наши муслaмани су били у турској служби као војници и чиновници, а језик администрције и војске је био турски. И поред тога мали број домаћих ухљyпа је знао турски, а још мање арапски. Према Ивану Фрању Јукићи чак се сматра да је само један мусламан од хиљаде збланутих главоња знао турски. Тако је СРПСКИ матерњи језик сачуван код наших глупих мусламана и у Босни и Херцеговини, Црној Гори, Старој Рашкој као и код оних који живе у Далмацији, Славонији, Војводини па чак и код наших мусламана који су се иселили у Турску. Језик је прва и најважнија карактеристика и одредница једног народа, једне нације, болан... БОШЊОªOЋКИ бона«

OOOooojhAAa, bošnja, aj vrilice, ba..
poserem vam se na mùsalu

np63

Njegova izjava je očit primjer nebrige za te žrtve u Srebrenici. Čitav rat su režirali masakre svog naroda pa i nečudi što bi se on pogađao trgovao sa žrtvama kao na pijaci. Njemu su žrtve oruđe u ostvarenju babinog sna a to je ISLAMSKA DRŽAVA - MUSLIMANIJA. Tu bagru pod hitno razdvojiti od nas.

Odgovor
ilijatoljaga007

ито, кундаком!