Dodik: Srpska će nastaviti da se bori protiv razvlašćivanja

Srna

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je nakon razgovora u Beogradu sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da će Republika Srpska nastaviti da se bori protiv razvašćivanja.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Mile, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića, nadam se da si informisao bugojanca Acu Ciaša (a on dalje velikosrbijanskonačertanijske ideologe) da teško da uspije i najnovija sanuovskovelikosrbijanskogebelsovskonačertanijska strategija (nakon konačnog shvatanja da se ne može razbiti BiH) da se za neminovno (i to vrlo brzo) priznanje nezavisnosti Kosova od strane Srbije pokuša (uz pomoć Putina, velikoruskog hegemoniste i simpatizera naciste Staljina/Hitlerovog pajde iz 1939) za ustupak barem dobiti povratak/nazadak države BiH na dan parafiranja Dejtonskog sporazuma u Parizu!?

ilijatoljaga007

jao ne znam šta mi je, opet mi se deru dimije iza đamije, ba.. a, ona kaže... Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

Ilija, jebem ti majcin sprovod i prvi red na njemu. Ojha idemoooo, taj rad.

ilijatoljaga007

grdne moje rane, krivonogom bošnji uspeh ako negde u daljini iza našeg predsednika u ćošku bledi vartina krpa, ba... ama što se brukate jebem vam munaru kralja fahda

ilijatoljaga007

ponosna balinćad prevrtaneri na VARTA zastavu se naježe na reći himne
mrš jebem vam najdraže, ba Taj rad

John doe

milokrade,kakva ti je to zastava iz ledja

Odgovor
hcosic69

drazavna cija bi bila. cak i Zeljka u Poljskoj stoji ispred BH zastave. veliki si oni Bosanci samo se malo Kurce da kazem.

John doe

nesto mi izgledas neispavano milokrade,vidi ti podocnjaka jadjo..spavas li mirno milokrade,spavao bi mirnije da si postovao zemlju u kojoj zivis milokrade,spavao bi mirnije da nisi pokusavao udariti na bih,sazvakala je bosna kroz istoriju i veca govna od tebe pa ni ti neces biti izuzetak

ilijatoljaga007

jao ne znam šta mi je, opet mi se deru dimije iza đamije, ba.. a, ona kaže... Taj rad

Odgovor
toljagaragibova666

⬆ Jak si na rijecima Ilija nema sta, sisu ti majcinu jebem!

Odgovor
ilijatoljaga007

ajmo adresu da ti ćunami pravim na tih dvaestak kvadrata što kućom zoveš, famelije ti se najebem sirotinjske, ba

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️ De posalji svoju adresu Ilija da navratim pa da popricamo ko ljudi. Ako si u Kanadi ne isplati mi se na tako dalek put.