Dodik: Srpska neće dozvoliti uvođenje tihih sankcija Ruskoj Federaciji

Srna

BANJALUKA - Republika Srpska neće dozvoliti da se Ruskoj Federaciji uvode tihe sankcije samo da bi se par političara BiH dodvorilo nekim ambasadama u Sarajevu, poručio je predsjednik Srpske Milorad Dodik.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BojanBL

Covjek koji je dao arhivsku gradju jasenovca, covjek koji je izjavio sto je izjavio za ubijenog mladica Davida - Nece od tebe nikad biti covjeka.

BojanBL

Kao ono kada si ti slao policiju da tuce novinare RT i kao kad ste hapsili ruskog biznismena u Banja Luci ? E moj milorade, prodana duso. Nemoj ti da pricas o Rusiji , prodao si sve pa prodaces i njih. Znaju oni zato te i ne pustaju dalje.

dr.mr.dragon

Dok god postoje ovakvi kao ovaj Bl Mrkonjic, gr.. i njima slicni koji pljuju po svom predsedniku nema nista od nase RS.. sramota!!! Sticem utisak da pojedinima treba samo kandzija!!

Odgovor
BojanBL

Popusi i njemu i meni jeb ti mater Dodik

Odgovor
trump

Ma samo to I'm kaze da se neka opasna zivotinja. Vovjek ne spominje nigdje Republiku Srpsku, samo je izneo istinu o Baji

BL_mrkonjic

gr

Nemoj da ga kritiziras pa njemu je bas dobro

gr

ljudino imas lit i neki ekonomski program umjesto blebetanja? Kakva ti je vizija za buducnost? de malo o tome nam ispricaj :)

Odgovor
BojanBL

Bravo ! Bravo ! Bravo ! Bravo ! Bravo !