Dodik: Srpska neće ratovati, ali ima namjeru da ojača granicu

Srna

BIJELJINA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da između Republike Srpske i Federacije BiH postoji entitetska granica, koju srpska strana nema namjeru da pomjera, već da je ojača.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Grbavi djuturume,salji sina Gorana u rat i to na prvu liniju a Goricu posalji da je trpamo u rc. Mrs!

durmozejnil

Međutim država Bosna i Hercegovina ne graniči sa agresorskom Rusijom koja simpatiše naciste i genocidaše širom svijeta!?

durmozejnil

Be opet azerbejdžanski separatisti, nacisti i genocidaši dobro prođoše jer ih u zadnji momenat koliko toliko spasi velikoruski nastrojena i agresorska Rusija!?

durmozejnil

Mile, Bošnjače pravoslavni, oprezno sa administrativnom linijom između bh entiteta, bh kantona, bh općina i bh mjesnih zajednica jer vidiš šta bi sa azerbejdžanskim separatistima iz azerbejđanske pokrajine Nagorno Karabaha i njihovom administrativnom linijom!? Već pamet u glavu a posao predsjedništva BiH u ruke za bolju budučnost države BiH!?

Odgovor
DundjerDangubic

Hocemo,svi cemo tebe slusati,pametan ko konj...U Bosni se kaze opstina a ne opcina.

Odgovor
durmozejnil

Pošto si moj Bošnjače vidim nepismen da ti pojasnim da je u Bosanskom jeziku i opština i općina validno.
E sada u Srpskom jeziku tj. istočnoj varijanti Bosanskog jezika se koristi opština a u zapadnoj verziji Bosanskog jezika tj. u Hrvatskom jeziku općina.
Nadam se da ti je sada jasnije?

DundjerDangubic

Pamet u glavu ,bez obzira na naciju,nacija je samo tradicija,ljudi se dijele na dobre i lose,to svi slusati strane okupatore...

J-lukic

Što se tiče rata, u pravu je. Kakav rat. Kome treba rat i šta bi rat donio. Zamislimo, kako kažu Džaferović i Komšić, da nema otcjepljenja bez rata . Zamislimo da se zarati. I rat traje, pucnjave, ubijanja, itd, i onda se neko od svjetski hohštaplera se sjeti da to zaustavi. I rat stane, broje se žrtve. I? Da li je tu onda porasla ljubav među narodima, da li bi se više voljeli i rekli, et, živićemo skupa, ili bi jooooš više doprinijelo da odnosi još više odu u ambis
Svako neka malo razmisli. I mislim da nije teško skužiti treba li rat
Osom, ako amerikanci nemaju namjeru opet u bih isprobavati nova oružja, pa će po svaku cijenu forsirati rat
Ali, ljudi, pamet u glavu, ne dati se zavesti
Pa da samo sirotinja izgine. Na svim stranama

Odgovor
toljagaragibova666

Ma nek bude rat pa da se raskusuramo jednom za svagda. Krv je najskuplja a vi svetosavska 💩💩 💩 ste je duzni veoma mnogo.

Odgovor
toljagaragibova666

⬆Visoko postovana gospoDZo Lukic, poduvajte mi Stojkana-Dojkana i napasite mi se dlacetina sa muda oznojenih ali prije toga da operete zubalo 5-6 puta uz upotrebu sanitarne mirisljave vodice (na bazi alkohola) posto su vam kljove pune tetanusa. Nakon toga mozete pristupiti seansi flautanja i labrnjanja mog vrsnjaka. Sad polako zinite, disite polako i duboko pa na posao.🤣🤣🤣