Dodik: Srpska neće ratovati ni ako bude napadnuta

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da politička borba za Republiku Srpsku nikada nije prestala, da ona neće ratovati čak i ako bude napadnuta, već će se politički odbraniti.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Milogade, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, prije svega vjeruj mi da se barem u javnosti primjeti da te je antinacista gdin Incko svojim antigenocidaškim Zakonom malkice zaista civilizirao tako da bi za tvoje potpuno civilizacijsko ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš velikoruskog Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU rušitelja/EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca velikomađarskog Ormana i velikoslovenačkog Tranše i velikosrbijanskog cicamaAce propalog CIAaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

bojan.blcity

smRadisaaaaaaa12 😂😂😂

bojan.blcity

Kukavica Milorad se uneredio 💩💩💩....kukavica,kukavica,ti si Milorade samo jedna kukavica...Milorad Dodik zvani PICKICA 😂😂😂

Odgovor
Radis12

Evo ga probudio se i bosanski Kurd.
Vidi mu argumenata....na nivou djeteta iz drugog. Osnovne🤣.

Radis12

Ma nećemo mi Mile ratovati ,sami ćemo sebi vezati ruke pa ćemo lagano i ,,mirno,,prema jamama kao i 42 '

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa ti si smRadisa 12,smRadisa 12,ahahahahahah

Odgovor
ragibovaprangija

⬇️Nego sazalis li se onako ponekad nad svojim zivotom i sudbinom? Biti isprdak iz mjesovitog braka ostavlja teske posledice na um i psihu. Znam nije ti lako ali ima lijeka za tvoju traumu. Uzmi utoku i ispali sebi metak u glavusu ili kupi jak konopac pa na prvu granu da se ne zlopatis vise.
Mnogo si rastrzan i istraumatiziran bastardu i vrsto podljudska. Ovo ti je neprijateljski savjet i ne kosta nista.⬇️

Radis12

Mile Ronaldo ,zabija ga što međunarodnim fašistima što bosanskim Kurdima
Govno zvano bih ili će se resetovati po svim međunarodnim ugovorima ili će nestati.
Ali države na silu i prevari neće biti,jer da je to izvodljivo onda bi i danas postojala Jugoslavija koja je se iz istih razloga raspala...
Svaka prevara i nametanje ima svoj vijek trajanja