Dodik: Putin potvrdio da nema saglasnosti za Šmita

N.N.

BANJALUKA - Vladimir Putin mi je potvrdio da neće biti podrške za imenovanje visokog predstavnika u Savjetu bezbjednosti UN, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, na konferenciji za novinare u Banjaluci

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

Game over bosanski Kurdi ....
Jos 4 dana i ima u saray evu da pocrka vise turske kopiladi zbog Dodika nego zbog korone 🤣

J-lukic

Opet nešto kontam, opet nešto kontam , opet nešto kontam, opet nešto kontam......... Jad i bijeda

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Gospodjo LUKIC jel da je OK da vas penetriram u zutaru? Poslije cu vam dopustiti da mi ga oblajvate da mu se glavic sija ko SS sljem na mjesecini.

durmozejnil

A opet nešto kontam možda je pored antigenocidaša i antiUZPovca Incka tvom malkice civilizovanijem i mirnijem i bh patriotskijem ponašanju doprinjeo i tel razgovor koji si možda obavio sa Araykom Harutynyjanom, propalim azerbejdžanskopravoslavnim separatistom i propalim simpatizerom propalih velikojermenskih agresora i genocidaša!?

Odgovor
Butros

Sedi jedan!

Odgovor
toljagaragibova666

⬆️Gde si bre butrose majcin ti grob jebem.

Butros

Меша Селимовић о муслиманима из Босне:

Најзамршенији људи на свету.

Ни са ким историја није направила такву шалу као са нама.

Стали смо на пола пута, забезекнути.

Не можемо више никуд.

Отргнути смо, а нисмо прихваћени.

Као рукавац што га је бујица одвојила од мајке реке, и нема више ни тока ни ушћа, сувише мален да буде језеро, сувише велик да га земља упије.

С нејасним осећањем стида због порекла, и кривице због отпадништва, нећемо да гледамо уназад, а немамо куд да гледамо у напред, зато задржавамо време, у страху од ма каквог решења.

Презиру нас и браћа и дошљаци, а ми се бранимо поносом и мржњом.

Хтели смо да се сачувамо а тако смо се изгубили, да више не знамо ни шта смо.

Несрећа је што смо заволели ову своју мртвају и нећемо из ње.

А све се плаћа па и ова љубав.

🇷🇸Pametnome dosta.🇷🇸

Odgovor
durmozejnil

Slažem se Gali.
Zaista je tužnu žalopojku napisao Selimović oplakujući prije svega svoju sudbinu/grijeh (kao Bošnjaka muslimana koji se kao i još neki pjesnici, književnici i političari Bošnjaci muslimani zbog ličnih interesa ili zbog mogučnosti napredovanja u aparthejdskonačertanijskoj tkz. Kraljevini SHS i diktatorskonačertanijskoj Titovoj tkz. SFRJ izjasnio bh Srbinom muslimanom) ali i sudbinu svih onih Bošnjaka pravoslavaca i Bošnjaka katolika koji se puno godina prije Meše (od 1844 pa na ovamo) iz sličnih ili nekih drugih razloga (Načertanije i sl.) izjasniše bh Srbima pravoslavcima i bh Hrvatima katolicima!?

durmozejnil

A opet nešto kontam možda je pored antigenocidaša i antiUZPovca Incka tvom malkice civilizovanijem i mirnijem i bh patriotskijem ponašanju doprinjeo i vor koji si možda obavio sa Araykom Harutynyjanom, propalim azerbejdžanskopravoslavnim separatistom i propalim simpatizerom propalih velikojermenskih agresora i genocidaša!?

durmozejnil

Milogade, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, prije svega vjeruj mi da se barem u javnosti primjeti da te je antinacista gdin Incko svojim antigenocidaškim Zakonom malkice zaista civilizirao tako da bi za tvoje potpuno civilizacijsko ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš velikoruskog Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU rušitelja/EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca velikomađarskog Ormana i velikoslovenačkog Tranše i velikosrbijanskog cicamaAce propalog CIAaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

Radis12

Boakiru opet pozlilo eno mu njušku nabili u kravlju picku nebi li živnuo malo...
A pjane komso vec 6. Dan komiran od alkohola ,kaje lakse je izdurat vako ba ,Mile ga zabija do jaja a nama osim prijetecih izjava stranih govana ,neJma ba nikakve konkretne pomoci jer su nemoćni pred Dodikom kao isami

Odgovor
toljagaragibova666

Pa gde bre da mu njusku nabiju u mamino ti spolovilo medjede bosanski? Kukuuuu izgorit ce mu brada od kiseline.

Odgovor
Radis12

Bosanski Kurdu,primicete ga za koji dan do jaaajaaa 🤣.
Al ce biti padanja u nesvijest usaray stanu .
Game Over turčadijo

Odgovor
toljagaragibova666

Javi mi se 11/12 sa radosnim vijestima potomke i jebem retardirane.