Dodik: Srpska vraća nadležnosti 10. decembra, na dan donošenja "bonskih ovlašćenja"

Srna

BEOGRAD - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik je rekao da je podržavao da sjednica Skupštine Republike Srpske o vraćanju otetih nadležnosti bude održana baš u petak, 10. decembra, na dan kada su donesena "bonska ovlašćenja".

Vrati na vijest

Komentari 8

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

⬇️⬇️⬇️😂😂😂

DundjerDangubic

Ja samo pitam jedno,kako je moguce da uopste postoji Ustavni sud BiH,sa 3 stranca,od kojih je jedan Albanac,zasto nema i Rus u tom sudu,o cemu pricamo uopste...?

Odgovor
bojan.blcity

Izdajnici Milorad Dodik i narodni poslanici SNSD-a su glasali u narodnoj skupstini Republike Srpske za formiranje tzv ustavnog suda BiH....bas me cudi da si toliko politicki "nepismen" a svaki dan si na NN 😀😀😀

bojan.bicity

Bice nadleznosti vracene ali ce biti objavljene i u sluzbenom glasniku Republike Srpske ali ne kao poljoprivredno zemljiste itd....ono sto se ne objavi u Sluzbenom Glasniku moze da se obesi macku o rep 🎹🎹🎹🇷🇸🇷🇸🇷🇸😎😎😎 cao poljoprivredno zemljiste, cao sume, dobicemo od Srba kurcinu za pusenje.

Odgovor
Radis12

Dogovori se sam sa sobom bosanski Kurdu vidis da si puko 🤣

Odgovor
bojan.blcity

Musliman a smRadisaaaaa 😂😂😂

Odgovor
bojan.blcity

Vidi imam novog "kopiras moj" 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Odgovor
ragibovaprangija

Radisa12 pa zar si toliko glup da ne poznas ko sta pise?🤣🤣

bojan.blcity

Bice nadleznosti vracene ali nece biti objavljene u sluzbenom glasniku Republike Srpske isto kao "referendum" i "peticija".....ono sto se ne objavi u Sluzbenom Glasniku moze da se obesi macku o rep 🎹🎹🎹🇷🇸🇷🇸🇷🇸😎😎😎

Odgovor
Radis12

Čemu onda tolika nervoza kod vas bosanskih kurda??🤣🤣
U petak je i oficijelno pocetak kraja bih-a 😭😅

Odgovor
bojan.bicity

Pa bojimo se osvete itd , mislimo da cete napasti na svu federaciju a mi ga popusiti?

Odgovor
bojan.blcity

smRadisaaaaaaa a musliman 😂😂😂😂 iiiiiiiiiiii

bojan.blcity

Kukavica Milorad se uneredio 💩💩💩....kukavica,kukavica,ti si Milorade samo jedna kukavica...Milorad Dodik zvani PICKICA 😂😂😂

durmozejnil

Milogade, stari propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša Sratka Mladića kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RJadovana Karadžića, prije svega vjeruj mi da se barem u javnosti primjeti da te je antinacista gdin Incko svojim antigenocidaškim Zakonom malkice zaista civilizirao tako da bi za tvoje potpuno civilizacijsko ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš velikoruskog Prutina hegemoniste i kršćanskopravoslavnog fundamentaliste kao i EU rušitelja/EU separatista, kršćanskokatoličkih fundamentalista, desničara/hitlerovaca velikomađarskog Ormana i velikoslovenačkog Tranše i velikosrbijanskog cicamaAce propalog CIAaša jer vjeruj mi slabo igdje prolazi taj njihov kršćanski fundamentalizam i aparthejdskogebelsovska propaganda i politika kao i tvoj kršćanskopravoslavni fundamentalizam i SANUovskogebelsovskonačertanijska propaganda i politika ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi ni obrazovno za to kapacitiran, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimao finih para i sebi obezbjedio finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro na duže vrijeme iz Banjaluke preseljavaš u Sarajevo/VOJKOVIĆE!?

Radis12

Meni je onaj lik incko pincko najveci heroj tragedije zvane bih.
Covjek uzeo milione € plate za 12 godina sluzbovanja u saray evu. + Balijama uzeo milione € cime su ga placali da bi nametao i donosio antiustavne uredbe,da ne pricam o mladim bulama koje mu je SDA dovodio u Holiday Inn kao dodatni honorar i stimulans . I na kraju se posrao i na bin i na balije,podnio ostavku i nagulio iz sarayeva ko heroj naser iz Silvercity .sad fino sjedi u Beču puši tompus
,Šlajfa svog pimpeka gledajući u zutoplavi trokut na VARTA- inoj Bateriji od daljinskog 😊

Odgovor
ragibovaprangija

⬆️ Naglabaj se kurca konjskog olosu iz mjesovitog braka. Metka nisi vrijedan, samo malj ili kama za takve.

Odgovor
bojan.bicity

Inzko je peder!

Radis12

Idemooooooooo
Rušenje govneta zvanog bih i vraćanje na fabrička podešavanja
Smrt bih
Zivjela uskoro slobodna i nezavisna drzava Republika Srpska

Odgovor
ragibovaprangija

⬆️ Dabogda ti materesina davala ceteresnicu do proljeca, amin!