Dodik: Stvoreni uslovi da entiteti i narodi otpočnu razgovor

Srna

BANJALUKA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci sa nerezidentnim ambasadorom Izraela za BiH Noa Gal Gendlerom o političkim prilikama u BiH i ocijenio da su se stvorili uslovi da entiteti i konstitutivni narodi otpočnu razgovor o budućnosti BiH.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

JES,USLOVI ZA UKIDANJE ENTITETA SU ODAVNO STVORENI..i vrijeme je da se krene s razgovorima o ukidanju entiteta

Butros

durmo ti je tipicni bosnjo pravoslavac koji jos uvijek pokusava da pronadje sebe negdje drugo.
durmova glavna odlika je neznanje i primitivizam. Predlazem da uvedemo jedinicu za glupost sa nazivom durmo. Iz razloga sto niko ne moze biti glup kao durmo, koristicemo 1µd =1/1000000 durmo.

Odgovor
ragibtoljaga666

Smrdljivo kopile Butrose, pozdravi gospodju mamu i nek se kuja drugi put okupa. A ti trkni do komsijine staje i poduvaj mu konju spolovilo.

np63

jedniče miran razlaz je odlična stvar. treba biti strpljiv, a za početak je potrebno muslimanima dati do znanja da postoji između više opcija o kojima se priča i miran razlaz. Situacija je ista kao i sa rječju referendum, neka im ta opcija uđe u uho u narednom periodu a onda ćemo se razići pošto će i oni shvatiti da je bolje da imaju samo svoje makar bilo kao fildžan. I Alija je isto govorio...

durmozejnil

Mile, Bošnjače pravoslavni, umjesto što lupaš o "mirnom" uništavanju države BiH i umjesto što braniš velikoizraelske agresore, bandite, zločince i genocidaše, bolje da ih dobromamjerno posavjetuješ i dobronamjerno upozoriš na činjenicu kako su prošli velikosrbijanski agresori , banditi, zločinci i genocidaši (i njihovi domaći bh kolaboracionisti iz reda Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa genocidašem Karadžićem, Crnogorcom pravoslavcem) u periodu velikosrpske agresije na RBiH, kada ih je međunarodna zajednica prvo vojno izdegenečila (mada im je prije toga i antifašistička i antigenocidna Armija RBiH, i to čak svezanih ruku i slabo naoružana, očitala dobru lekciju) a onda na međunarodnim sudovima to sve zadokumentovala, presudila i arhivirala!?

Odgovor
np63

Nekad si poručivao aliji: ,, Potpiši alija makar bila ko avlija".
Toliko o vašim uspjesima......

durmozejnil

Mile, Bošnjače pravoslavni, umjesto što braniš velikoizraelske bandite, zločince i genocidaše, bolje da ih dobromamjerno posavjetuješ i dobronamjerno upozoriš na činjenicu kako su prošli velikosrbijanski banditi, zločinci i genocidaši (i njihovi domaći bh kolaboracionisti iz reda Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa genocidašem Karadžićem, Crnogorcom pravoslavcem) u periodu velikosrpske agresije na RBiH, kada ih je međunarodna zajednica prvo vojno izdegenečila (mada im je prije toga i antifašistička i antigenocidna Armija RBiH, i to čak svezanih ruku i slabo naoružana, očitala dobru lekciju) a onda na međunarodnim sudovima to sve zadokumentovala, presudila i arhivirala!?