Dodik: Svako ko je počinio krivično djelo treba da odgovara

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik smatra da sudovi treba da rade svoj posao u slučaju hapšenja direktora Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske Branislava Zeljkovića zbog nezakonitih radnji Instituta.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDangubic

Ja se samo pitam jedno,da je ubijeno dijete od Dodika,Bakira,Covica ili bilo kog politicara,da li bi se reklo ,paaaa neznamo ko je ubica...?O MAJKU VAM JEBEM SVIMA

pikaso

Pa konstantno se pljacka i krade po RS ...u Banjaluci najvise.......stalno oni kradu nesto pljackaju ..nista se ne desava i onda odjednom nekoga toboze uhapse pa puste za koji dan ...nema dokaza itd itd ...ahahahahahah...Znaci sud nista ne radi bavi se budalastinama tipa sude covjeku sto je ukrao metar drveta da se ogrije i tako slicne gluposti a organizovani kriminal ...pljacke ogromnih narodnih para nista .Krade i pljacka ko god stigne a niko nikad u zatvoru da bude osudjen debelo i da mu se sve je samo prodaja magle narodu glupom da se toboze nesto radi.

durmozejnil

Ha, Ha, Ha, Ha, ...
Ja ko reče!?
Ma daj mILE/pILE, separatisto i simpatizeru okorjelih bh genocidaša, nacista i terorista SRatka Mladića i RJadovana Karadžića (istina Rjadovan je crnogorskopravoslavni migrant sa bh pasošem), nemoj nas nasmijavati!?
Nego ti zahvali strancima/amerikancima (kojima trebaju šuplji bh tipovi?), svojoj velikoj lovi (istina sumnjivoj?) i Draganovoj "IKONI" a davno bi ti čini mi se preselio u Sarajevo u Vojkoviće na duži odmor (naravno ako prije toga sa letjelicom nebo otišao u Rusiju na duži odmor)!?