Dodik: U BiH neće biti rata, moguć miran razlaz

Srna

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u BiH neće doći do ratnih sukoba i da ne zna na čemu pojedinci iz Federacije BiH zasnivaju tvrdnje o nemogućnosti mirnog razlaza.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Hocemo RAT 💥💥💥.....jebes vise pintbol 😎😎😎

np63

Nema potrebe za ratom. Miran razlaz je naravno moguć. Što se više bude pričalo o tome sve je realnije da se to desi. Znaju muslimani da ne mogu presvući Srbe i da je to za sve najbolja opcija kako bi se svi okrenuli budućnosti.

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa bice rata a vi balijaci ima oper da dobijete po blentavoj tintari 💥💥💥

bojan.blcity

Kad se u BiH zarati komadant VRS ce biti general Milorad Dodik a na reveru njegove uniforme zlatni orden "Ronhila" prvog reda iz proslog rata 😂😂😂

J-lukic

Tako je, nikakakav rat, nikome ne treba. Budale što ga zazivaju, usamljeni su. Ne da se narod lako zavesti. Samo razgovori

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa bit ce rata kako da nece.....opet vi balijaci ima da dobijete po tintari 💥💥💥

durmozejnil

Mile, stari propali bh separatisto i simpatizeru bošnjačkog izdajnika i genocidaša SRatka Mladića, pusti šuplju priču i batali politiku nisi ti za to kapacitiran već nam odgovori je li istina da uskoro iz Banja Luke na duže vrijem seliš u Sarajevo, u Vojkoviće!?

toljagaragibova666

Jebo majku ovaj je presao u terminalnu fazu ludila. Izliv srbstva u mozak je teska i autoimuna bolescuga i lijeci se samo konopcem, kamom i vrucim olovom.

hcosic69

ovakva mrznja nije bila ni 92-ge pa je se sve i svasta uradilo jedni drugima. uradjen je i genocid. nece biti rata. Milosevic mali je na vlasti u Srbiji. nece biti rata. na Pinku svaku vece sve ratni Zlocinci od Seselja, Bokaka, Sljivivcanina , dragana. rata nece biti. sto lazes Medzede Laktaski.