Dodik: U narednom periodu odluka o ograničenju cijena hljeba

N.N.

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik najavio je danas da će se u narednom periodu ići na donošenje odluke o ograničenju cijena hljeba.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

laajic

Šteta da ovakav "poručnik" - a umal' "general", mora da se bavi ovakvim poslovima "van struke". Kada mu "brat" Putin, upravo sada treba takvog "kadra", a i pare su sigurno dobre. Doduše, nema toga da se naređuje iz fotelje i kancelarije u "Mahovljanima", treba i na prvu liniju - to je kao neka "otežana" okolnost, ovog "radnog mjesta". Ali, ko mu je kriv što se hvalio. Kada za ovo čuje Putin, da ima ovakvog "generala" za saveznika, neće prihvatiti NE kao odgovor. Napoleon, Zhukov, Patton, Rommel - pa onda negdje i on.

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Bravo gospodine Laajicu, svaka vam je ko u Demostena, aferim!👍👍👍

Smrdalija

Ograničenje ili neograničenje cijene hljeba neće dovesti ni do čega osim za političke prepirke kako tkzv političara tako i neumnog dijela naroda kojeg poturice nastoje po svaku cijenu prevariti da glasaju za SDS i za PDP jer i SDS i PDP kao reformisane partije 2013. i 2014 godine itekako odgovaraju muslimanima, zato su glavne medijske zvijezde po federalnim medijima jer su te partije zadnja uzdanica muslimana.